A cicámnak az egyik szeme nagyon piros és könnyezik neki, szerintetek mi baja lehet? (tudásbázis)
6. tyke1
2009. aug. 12. 14:19
kamillás borogatás a lelke!
5. Kmeli
2009. júl. 21. 19:52
Belement valami,vagy kötőhártya-gyulladása lesz,vagy ha van más macska v.állat a háznál,esetleg az belekapott neki...
4. fbb53e1d99
2009. júl. 21. 17:51
el kell vinni orvoshoz..pont a napokban voltunk mi is, mert csúnya lett a szeme a cicnek. Felhívtam az orvost, h csepegtethetek-e bele, azt mondta látni szeretné, mert ha a szaruhártya sérült, akkor nem szabad cseppenteni....érdekes dolgot csinált, festéket rakott a szemébe, és így meg tudta állapítani, h nincs sérülés. Ha lett volna, akkor az a terület nem lett volna festékes. Már rendben van, valószínű huzatot kapott. A miénk csak alkásban van
3. lulugazdi
2009. júl. 21. 17:48
Lehet,hogy sérülés,főleg ha kijáró cica.Én mindenképpen elvinném állatorvoshoz.
2. Gwendolin
2009. júl. 21. 17:45
Szia!
Valószínu valamilyen gyulladás.Fozz kamillát és mikor langyos,mosogasd a cica szemét.Ha néhány nap múlva sem javul,marad az állatorvos.
1. murva
2009. júl. 21. 17:39
A cicámnak az egyik szeme nagyon piros és könnyezik neki szerintetek mi baja lehet?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Nagyon kedvelem az egyik kollegám.
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Mit csinálnátok, ha egyik napról a másikra egy nagyon jó barátotok nem állna szóba veletek?
- Agyagsárga széklete van az egyik cicámnak. Beteg?