"A biztonságos kapcsolat sikertelen" hibaüzenet - mi a teendő? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Jöttem jelenteni:-) Hátha valakinek hasznos lesz. Újratelepítettük a win10-et, amit szerencsére lehet úgy, hogy nem gyalulja le teljesen a gépet, a fájlok meg minden megmaradnak.
Meg a Mozillát is. És leszedtem néhány hasznos programocskát (vírusirtó meg driver buster meg ilyesmik), mert lehet hogy azok okozták a galibát.
Most már tökéletesen működik minden.
Szóval ha valaki így járna...
Köszi, kipróbáltam, helyzet változatlan. Edge böngészővel is.
Lehet, hogy visszaállítom a 8.1-et, azzal semmi gondom sem volt.
https:// felirattal kezdődik?
Lejárt a tanusitványa a te FF-od szerint
Van valahol az FF-ben hogy mégis megnézed ,
Eszközök-Beállitások-Speciális-Tanusitványok
az "OCSP válaszoló kiszolgálók"...
pipa ki , ha pipálva van, vagy éppen be
1 próbát megér.
Csak az a furcsa, hogy még a múlt hónapban is kifogástalanul működött.
Aztán úgy két hete kb. még utalni tudtam, de a bank egy levelét már nem nyitotta meg, szintén ez a hibaüzenet volt, tegnap pedig már utalni sem tudtam. De a számlámat gond nélkül meg tudtam nézni.
Lehet, hogy holnap már azt sem?
És baromira bosszant, hogy nem tudom a megoldást.
Köszi a választ, csak nem szerettem volna lecserélni a rókát, mert szeretem.
De ha nincs más megoldás...
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ha tudtok segíteni. Internet banking közben (belépés oké, de utalást már nem tudok csinálni) kaptam a következő hibaüzenetet:
"A biztonságos kapcsolat sikertelen
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.
További tudnivalók…
Az ilyen hibák jelentése segít a Mozillának a rosszindulatú oldalak azonosításában és blokkolásában."
És egy "próbálja újra" gomb van még, semmi más az üzenet végén.
Windows 10-es op.rendszer. Eddig működött, másik gépen otthon semmi gond (szintén w10), melóhelyi gépen semmi gond.
Nyilván valami beállítás a probléma, de nem tudom, hogy hol keresgéljek. Amit a Firefox ír (az a böngészőm), az nem oldotta meg a gondot, ill. azt írják, hogy a "speciális" gombra klikkelve írja a részleteket. De nincs ilyen gomb a hibaüzenetnél!
Help, please!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- A klóros tisztítószerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni, furcsa félelmeim vannak, biztonságos a használatuk? Vannak veszélyei?
- Telefon biztonsági beállítással kapcsolatban segítenétek?
- Akár siker akár sikertelen szorikat várnék diétákkal kapcsolatban.