A barátnőm pasija tabu! (beszélgetés)
velem nem fordulhat ilyen elő,mert a barátnőm pasijait nem engedem közel magamhoz,ez nálam alap és egy elv,meg más használt gönce sem kell,főleg ha rokonomé vagy barátomé(akkor sem ha már nincsenek együtt):D
Nekem van egy barátnőm aki össze akar/akart jönni a volt pasimmal ...
a másik barátnőm mondta hogy neki a niki mondta h neki nagyon kell a tamás...de ezt mind másnap mondta az erikának miuttán tamás meg én össze vesztünk :\'( ....szerintem ez nem igaz barátnő...
az igazi barátnő soha nem jönne össze a volt pasimmal
Igen.......én is erre hajlok hogy elmondom neki,de félek hogy emiatt a sráccal roszba leszünk.(De végülis a barátság a legfontosabb) :)köszi a tanácsodat.
Én mindenképpen megbeszélném a barátnőmmel..Mert ha nem mondod el neki,és tovább folytatod a sráccal lelkiismeretfurdalásod lesz a barátnőd miatt.és azt te sem élveznéd.AZt mondom őszinteség.Főleg ha nagyon jó barátnőd..
Sziasztok....légyszives segítsetek,mert nemtudom mitcsináljak.Osztálytársak vagyunk mint a barátnőm a volt pasija és én.Az a helyzet hogy igaz szakítottak de a barátnőm még mindig szereti,de én is megszerettem a srácot nagyon is.A barátnőm elment sajnos mert elköltözött a srác meg megkért hogy üljek mellé ezentúl és én oda is ültem és folyton aztkéri,hogy cirógassam.Cirógatom is mert szeretem a srácot,de nemtudom hogy ő akar tőlem-e valamit.Másrészt meg nemakarom megsérteni a barátnőmet aztsem tudja,hogy mióta elment a srác mit kér tőlem. :( Légyszi segítsetek elmondjam a barátnőmnek vagy hagyam és cirógassam a srácot? Vagy a srácnak mondjam el hogy tetszik,de akkor félek,hogy tönkre megy a barátság. Bocsi a hoszú történetért de ha akartok segíteni vagy tudtok egy megoldást akkor az egész történetet tudnotok kell.
Nem vagyok férfi, de szerintem ha egy olyan nő mellett köt ki, akit nagyon szeret, nem gondolkozik azon, hogy hány nőt hagyott ki...
Aki kihagy pár nőt, azt élete végéig megbánja egytől egyig.
Néha tudni kell nemet mondani!
Szerintem ez nem így van..biztos hogy vannak ilyen esetek, de nem kellene ennyire leírni a nőket...És Istenem, mi van akkor ha kihagy pár nőt? Akkora nagy érvágás? Fontosabb, mint hogy tiszta legyen a lelkiismerete?
"Ha valamivel megkínálnak, fogadd el"
:-DD
A nagy tisztelet eredménye pedig az lesz, hogy kihagy egy csomó csajszit, aztán előbb-utóbb megcsalja a legjobb haverjával a barátnője, akit annyira tisztelt. looser.
Nem hülye, hanem van benne egyfajta tisztelet az embertársai iránt!
Persze, hogy igen. Köztudott, hogy a csajok irigyek egymásra, legjobban a saját barátnőikre. Ezért van az, hogy amikor egy pasinak van egy barátnője, akkor annak a barátnőit a legkönnyebb megszerezni.
Olyan ez, mint egy ajándékcsomag, ami a barátnőhöz jár :-)
Hülye az a pasi aki kihagyja.
Olyan érzéketlen vagy! Azért van lelkiismerete is az embernek! Te képes lennél titokban ezt művelni?
nem kell ennyit problémázni a dolgon, lényeg, hogy titokban maradjon.
ja, barát, rokon stb. nõje/pasija tabu, tilos hozzaérni :P szerintem nem éri meg egy kis kaland, hogy tönkretegyünk valakivel egy kapcsit :
És a feleségem barátnője?
Remélem az nem!:DDD
Ez attól függ, hogy mit érzel a pasi iránt,meghogy megér e annyit a dolog, hogy kockáztasd a barátságot! Ha csak egy kalandot akarsz, vagy ha már előre látod, hogy úgysem lesz komoly a dolog, akkor szerintem jobb ha ezt átgondolod, főleg úgy, hogy a pasi szakítás után egy hónappal már megint csajozna...szerintem ez annyira gáz...csak habzsolni akarja az élvezeteket:S
nekem bárki pasija tabu, persze erről tudni kell
Ne törődj a barátsággal, szedd föl a pasit.
sziasztok. barátnőm meg barátja 1hónapja szakítottak. azóta a srác nyomul rám és most járni akar velem.de én nem tudom h mit csináljak. tudom h ezt nekem kell eldönteni. nekem bejön a srác és ha nem barátnőm volt pasija lenne akkor össze is jönnék vele. de így tekintettel vagyok arra h 10éve már legjobb barátnők vagyunk.szerintetek hülyeséget csinálok?
írjatok légyszi
üdv:Eszter
Volt egy barátom. Olyan igazi, nagybetűs BARÁT - amellett, hogy beleszerettem! A barátnőmmel járt - ettől függetlenül velem többet megbeszélt, mint vele -, tehát sokszorosan tabu volt.(Mindenképp féltem volna kezdeményezni, így viszont - sok-sok viharuk után - azt gondoltam: ne miattam hagyja ott a barátnőmet, hanem saját maga miatt! Ne lecserélje rám!) Végül összeházasodtak, de a barátnőm továbbra sem bírt magával, így hamar válás lett a vége. Majd' 20 év után vallottam be neki - félig-meddig -, hogy szerettem... Azt viszont megtartottam magamnak, hogy valahol belül még mindig... :) Jó ez így!
Ááá ez a legundorítobb....:S és engem nem a pasi érdekel, hanem az h pont a legjobb bnőm és h folymaatosan hazudott, legalább az igazat mondta volna el .....
Nővérem is így járt.Férjnél volt,volt nekik egy nagyon jó pár barátjuk,tesómnak a legjobb bnője lett a csaj.Mindenhová együtt mentek,és a vége az lett hogy a csaj lenyúlta tesóm férjét és most már ő él abban a házban a pasival ahol tesóm lakott vele.
AZT A PASIT AKIT VINNI LEHET CSAK VIGYÉK IS!!!
Nem feltétlen tabu, de a barátság mélységétől függ! Minden relatív!
Nekem volt egy kapcsolatom!Két hétig tartot!Aztán egy hirtelen szakítás, nem értettem miért jól éreztem magam vele és ő is velem! Furcsa volt h a legjobb bnőm akit négy éves korom ota ismerek folyton velünk van! Féltékeny voltam , és én votlam miatta a szar! Egy héttel késöbb kiderült h együtt vannak!Tagadott midnent az utolso percig a barátnőm és még most is tagadja, pedig tom h együtt vannak! Azota nem beszélek vele!Egy barátság vége....
igen, az egyik legnagyobb tabu
További ajánlott fórumok: