A baba nemét illetően a 4D ultrahang mennyire megbízható? (beszélgetés)
Mi 12. hét és pár naposak voltunk és a Mester utcai 4D rendelőben meg tudták nekünk mondani.
Nagyon jó volt. És már a 4D-n is kivehető volt.
Szia
Bocsi, hogy csak most, de nem néztem erre azóta...
Tettem az adatlapomra egy kukis képet, a kedvedért! :))
Én a magam részéről, mindenkinek csak javasolni tudom a 4D-s ultrahangot, mert abszolúte megbizható, és a nemén kívűl bármilyen esetleges problémát is kimutatnak.
Nekem már a terhességem 13-dik hetében megmondták,hogy kislány lesz és a 25-dik hétben derült ki,hogy az egyik veséje nem ott helyezkedi el , ahol kellene, előbb megmondták, mint a saját orvosom, hár hál istennek ettől függetlenül teljesen egészséges.
Mindenkinek tudom ajánlani csajok a XIII-dik kerületben Kárpát u 9. Nagyon jók és nagyon bababarát környezetben fogadnak....
Én a 31-dik hétben voltam 4D-s uh-án,igaz már tudtuk h kisfiú lesz,de a hölgy aki csinálta az uh-át,megkérdezte h tudjuk-e a nemét,majd meg is erősítette.
Bár elöszőr a védőnőm azt mondta h ne éljük bele magunkat abba h kisfiú,mert ilyenkor a kislányoknak is annyira duzzadt még a nemi szervük h sokszor elnézik fütyinek:))))
Nekünk azt mondta a hölgy a 4D-n hogy nem lát semmit a lába között, de az orvosom a sima 2 D Uh-on azt mondta , hogy nem egyértelműen kislány mert nem látja a 3 csíkot, tehát lehet kisfiú is.
Zsuika!Megköszönnék egy kukis képet hogy lássam mit is kell keresni. (Az első gyerkőcünk csajszi, úgyhogy nem tudom mekkora a férfiasság ilyenkor).
A harmadik bébinél nekem is így volt :))
És igazuk lett!
Sziasztok!
Mi 28 hetesen voltunk 4D-n, és egyértelműen láttuk a kis férfiasságot! :-)
Igaz, a babó nagyon rendes volt hozzánk, végig ébren volt, mocorgott! Szeintem ha látni lehet a nemét, akkor azt tutira nem lehet össszekeverni! Ha gondolod, rakok fel egy kukis képet... :-)
Én a 20.héten voltam 4D-n és ott azt mondták 100%-ra,hogy kisfiú.
Úgyis lett:)
Persze a baba elhelyeztekésétől is függ,hogy meg tudják e mondani.
Szia!
Igazából a baba fekvése határozza meg, hogy mennyire megbízható, de ha ott mondanak valamit, az általában be szokott jönni. Persze ellenpélda mindig van.
Nekünk a 22. héten mondták hogy fiú, a kórházban a sima uh-n ez csak a 28. héten látszott, addig nem mertek tippelni. Fiú lett.
Unokatesómnak a 13. hétenmegmondták, hogy lány, és az is lett.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani a gyermek nemét az ultrahang előtt?
- A mammográfia vagy az ultrahang megbízhatóbb 42 év felett?
- Volt már akinek a 4d-s ultrahang tévedett a baba nemét illetően?
- A mammográfia+ultrahang mennyire megbízható?
- 18 hetes ultrahangon mekkora volt a babátok? A nemét meg tudták mondani?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?