A 18. kerület környékén, hol lehet AVIVA tanfolyamon résztvenni? (tudásbázis)
5. Nyuszat
2013. febr. 21. 20:26
Szia!
Én régebben jártam Reiman Katihoz (2002-ben, sztem nagyon jó.
Beteszem a linket, telefonon meg tudja mondani, hogy most hol oktat a kerületben.
Üdv
Kitti
Kitti
4. Nissi
2013. febr. 21. 17:41
DVD nincs.Direct nem adnak ki elvileg azért hogy mindenki pontosan megtanulja a tanfolyamon de ha lenne DVD gondolom sokkal kevesebben mennének tanfolyamra.Nézd meg az avivamodszer.hu oldalon. Ott van fent az összes hivatalos oktató.
3. cukoj (válaszként erre: 2. - Moni(ka))
2013. febr. 21. 14:58
Én PCOS vagyok. Már ennek ellenére spontán fogant a kislányom, aki 2.5 éves, de most szeretnénk 2. babaát. Sokat fogytam, gyógyszert szedek, de ennek ellenére érzem, hogy még mindig nem stimmel valami. El szeretném én is kezdeni, hátha segít.
Te hol tanultad? Nekem DVD is elég lenne, hogy otthon tanulhassam, és gyakorolhassam.
2. Moni(ka) (válaszként erre: 1. - Cukoj)
2013. febr. 21. 14:37
Szia, én is Avivazok már 4 honapja, petevezetékem el vannak zarodva, remélem kinyilik majd. A menstruaciom mindig idoben jon és pontos. jól is érzem magam nagyon amikor tornázok, jól esik. A baba tervem miatt kezdtem, remélem sikerul teherbe esni mert a dokik azt mondták nem fog sikerülni csak inszeminatioval. Bizom benne hogy mégis!!!
1. cukoj
2013. febr. 21. 14:21
Szeretnék egy AVIVA tanfolyamon résztvenni, majd gyakorló órákat is venni. De interneten sehol nem találtam a közelben. Segítséget kérnék, tehát aki tud, kérem ajánljon helzínt, vagy oktatót, És persze a tapasztalatokat is várom.
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanál jó háziorvost a 18. kerületben vagy környékén?
- Aerobik tanfolyamot keresek Szeged vagy Debrencen környékén!
- Van-e ingyenes vagy nagyon olcsó masszázstanfolyam Budapesten vagy környékén?
- Tud valaki TB ügyintézői tanfolyamot Csepel és környékén?
- Van OKJ-s aerobik edző tanfolyam Miskolcon vagy környékén?
- Tud valaki multimédiafejlesztő tanfolyamot Győr vagy környékén?