Aerobik tanfolyamot keresek Szeged vagy Debrencen környékén! (beszélgetés)
10. bujamaja
2010. júl. 13. 10:48
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni. 2éve aerobikozom, 18éves vagyok és ősszel mennék egyetemre ha felvesznek. sajnos elég rossz szakot jelöltem be és már megbántam. Lehet hogy úgy döntök , hogy inkább hagyom az egyetemet míg nem vagyok biztos benne mi akarok lenni és helyette ősztől okj-s aerobik edző szakra megyek 1éves nappali képzésre szegeden a MIOK-ba. Ti mit szóltok hozzá?el lehet vele helyezkedni?megérné?VAgy tud valaki valamit erről a suliról vagy másikról ami jó szegeden?fontos lenne!!!köszi a válaszokat:)
9. weberkitti (válaszként erre: 7. - Wecuska)
2010. jan. 27. 17:48
Gyulán :D De közelebb lenne mint PEst.
8. mendyke
2010. jan. 26. 18:46
a Bibarc Tündés képzésre gondoltok én jártam oda
7. Wecuska (válaszként erre: 6. - Weberkitti)
2010. jan. 26. 17:35
én úgy tudom,hogy ez a Tünde tart edzőképzést is.nem járok mert sokba kerülne beutaznom.testkezelésre jártam.Te hol laksz?
6. weberkitti (válaszként erre: 5. - Wecuska)
2010. jan. 26. 14:52
Oké, nem vagyok szegedi, most néztem utána mi is ez a feeling. Fel van tüntetve a képzés, de azon belül nincs semmi. Gondolom akkor nincs is edzőképzés!? Viszont baromi jó az órarendjük! Bár ott élnék, tuti mindennap járnék vmire. Főleg vibróra. TE jársz vmire?
5. Wecuska
2010. jan. 26. 14:46
pulcz utcában.mellette volt régen a játékdzsungel.a pláza felöli végén az utcának.
4. weberkitti (válaszként erre: 3. - Wecuska)
2010. jan. 26. 14:45
Köszi, és az hol van helyileg.
3. Wecuska
2010. jan. 26. 14:44
szia.a feelingben Bibarc Tündénél érdeklődj.Ő szokott ilyen tanfolyamokat tartani.
2. weberkitti
2010. jan. 26. 14:05
Aerobik edzői tanfolyamot szeretnék végezni, de csak Pesten találtam. Tud valaki Szeged/Debrencen környékén ilyet? Köszi
1. weberkitti
2010. jan. 26. 14:04
Aerobik tanfolyamot keresek Szeged vagy Debrencen környékén!
További ajánlott fórumok:
- Van-e ingyenes vagy nagyon olcsó masszázstanfolyam Budapesten vagy környékén?
- Hol érdemes elvégezni aerobik edzői tanfolyamot?
- A 18. kerület környékén, hol lehet AVIVA tanfolyamon résztvenni?
- Tud valaki TB ügyintézői tanfolyamot Csepel és környékén?
- Van OKJ-s aerobik edző tanfolyam Miskolcon vagy környékén?
- Tud valaki multimédiafejlesztő tanfolyamot Győr vagy környékén?