A 12-13 éves gyerek mivel játszik otthon? (beszélgetés)
12-13 éves miért nem olvas egyedül?
Rá kellene szoktatni.
Indítottam!
Mindenkit várok oda!
Így szokott ez lenni!Az egyik témából jön a másik,majd a harmadik stb.Ez a jó beszélgetések alapja.
Így alakult volna ki itt is egy társaság,barátság mint oly sok fórumon.....!!!!
Látom már nem ez volt a célod,elnézést!
Jó munkához idő kell:))
Beszéltem ma Bencével(anyunál nyaral),az unokatesójával jól elvannak,nyúlólat készítettek.A nagymamák már csak ilyenek,mindent megengednek!!
Anyósomtól kaptam én is:)
Egy pici ribizlit is szedett,most azt szemezgetem:)
Meggyet,befőttnek,sajnos csak 5 üveggel lett,de legalább ez is valami.
Nálunk nagyon szeretik a befőtteket a gyerekek i sés az apjuk is:)
Sziasztok!A gyerekeim mindenfelé:)
Bence nyaral anyunál,Barbara táborban,Borka sógornőmmel.
Én pedig meggyet teszek el:)
Nálunk 11 év a korkülönbség. A kicsi 20 hónapos, a nagy 7.-be megy. Egyenlőre szuper!
Máté odafigyel arra, hogy mit vesz fel, már magának választ. Nem feltétlenül márkás kell, hanem jól nézzen ki. A minőséget pedig szerintem érdemes megvenni. Vettünk kínaiban két farmert. Kényelmetlen volt, átfújt rajta a szél, mert 30 %-a műszál, nem is nagyon hordta. Vettünk kettőt üzletben (igaz, jól kifogtuk, mert akciós volt), de imádja, kényelmes és ronggyá hordja. Ugyanez a helyzet a pólókkal, pulcsikkal. Trnacipőt azelőtt kínaiban vettünk, 4-5-öt egy tanévben. Most üzletben, igaz kicsit drágább volt, de végig bírta az évet. Táskával jól vagyunk, már 3. éve hordja a Nike hátizsákját és most is szuper. Remélem még a 2 év általánost kibírja.
Tényleg szépek a munkáid,egy-kettőt már én is varrtam.
Nálatok nem gond a korkülönbség?Én úgy veszem észre ,hogy az enyéim közötti 6 év az most még soknak tűnik.
További ajánlott fórumok:
- Monster high babák - Normális, hogy zombikkal játszik a gyerek?
- Apa játszik a gyerekkel?
- A te gyereked miket, mivel játszik az udvaron, parkban, kertben?
- Tudtok ajánlani olyan bábjátékot gyerekeknek, amiben minimum 10-15 fő játszik?
- Másfél éves gyereketek eljátszik más gyerekekkel?
- Mit lehet tenni egy dacos elvált apával, aki "csakazértist" játszik akár a gyereke rovására is?