Apa játszik a gyerekkel? (beszélgetős fórum)
Nálunk nem lehet levenni őket egymásról :)
Építő, rajz, gyurma, birkózás - kislányom van.
Tegnap pl. metróztak :D :D :D
Nalunk kb azt se tudja hol a szobajuk.Abszolult nem az a tipus aki leul is jatszik veluk.
Helyette nyuzza őket,fogocskaznak,bicikliznek es jatszoterezunk.
En meg vagyok a tarsasos,kirakos stb jatszotars nekik.
Nálunk annyiból jó a helyzet,hogy a gyerek maximálisan feltalálja magát,de ha itthon van az apja akkor hirtelen nem...Egész nap csak Apa,apa kiabálást hallok,majd a sírás,hogy apa ilyen meg olyan mert a dolgát csinálja és nem játszik...
Agyrém!
Ha játszanak akkor bicóznak,görkoriznak,labdáznak és legó.
Jó, hát gondoltam, adok vmi tippet. :)
Nem talált be, így jártunk. :D
Nálunk apa a sportos játékokat részesíti előnyben. Labdajátékok, főként foci. De jók a célba dobós játékok is, meg az ügyességiek. Szlalomozás bringával a bóják között.
Lányokkal mindenféle tornagyakorlat, néha égnek állt a hajam. :D
Akkor te játssz a gyerekkel, apuka meg tartson rendet.D Nem vicc. Amelyik férfi ilyen, rá kell hagyni, csináltatni vele.
Enyém addig emelgette a fedőket, hogy mára már szinte csak ő főz.
Egyébként nem volt az a nagyon játszós apuka.
Az én férjem a fiammal kiskorában kiomondottan " hülye" játékokat játzott.Dobálta a gyereket, én meg reszkettem, hogy nem kapja el
A trsasról csak annyit, hogy a férjem városi sakkbajnok volt és sakkozni is én tanitottam meg a fiunkat.
Társas nem megy sem apának sem a gyereknek.
Szójátékot mindig én játszok vele.
Tavaly még legóztak néha, ma már azt sem.
Szia!
Hát 1-2 éves korig minden és bármi lehet játék.
Nagy kartondobozban csúszkálás, felfordított talicska megmászása, háton lovagolás ... Amikor az anyukák félénkek, nehogy baja essen a gyereknek, az apukák meg bátrak :)
6 éves korban meg már társasozás, puzzle, sakk alapjai, közös gyurmázás, ha "leülős" játékban gondolkodsz.
Bár korábban írtad, hogy a gyerkőc csak inkább rajzolgatni szeret.
Szia Mindenki!
Nálatok -ahol van kisgyerek- ott apuka szokott leülni játszani velük? Miket?
A látom annyira nem hajlandó ráállni erre a témára, pedig a gyerkőc már 6 éves. Nem tudom mivel lehetne motoválni, kilendíteni ebből a nemakarom állapotból.