A te gyereked miket, mivel játszik az udvaron, parkban, kertben? (tudásbázis kérdés)
vagy talán nekem kellene megmutatni nekik, mivel mit lehet egy kis fantáziával szórakozni?
dehát engem sem tanítottak játszani...
most csak az jutott eszembe, miért van az, hogy anno, az én gyerekkoromban nekem még nem bolt számítógép, dvd, elektomos kütyük, még csak szines tv-nk sem volt (azon is csak egy-két csatorna).
nem volt tizenöt babám, hat csomat kirakóm, kétszáz épitőkockám, stb...mégsem unatkoztam soha.
mindig feltaláltam magamat, hagyatkoztam a fantáziámra, akár a szobában bent, akár a kinti játékban, még ha legtöbbször egyedül is játszottam.
miért van az hogy a mai gyerekek képesek lennének egész nap a tv-t bámulni, ha engedném, de mivel nem engedem, jönnek, hogy "miiiit játsszak, anyuuuu?", pedig ketten vannak, tele játékokkal?
csak én nem értem?
Sokat járunk közösen bicajozni is.
Akicsi pedig sokat homokozik,hintázik.
arra szeretnék ötleteket, mivel tudum kicsalogatni-és kint is "tartani"-a 7 éves fiamat a szobából a számítógép mellől, amikor ilyen szép idő van.
kinti játékunk sajnos nem sok van, nem is tudom, mit érdemes még venni egy hétévesnek?
homokozni szeret, meg a kertünk alatti nádasban mászkálni, de ezeket max egy óra alatt megunja.
Homokozik,rolerozik,nyulakot eteti,cicákkal,kutyával
játszik...stb
További ajánlott fórumok:
- Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet?
- Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek?
- Neked, hogy-hogy nincs még gyereked.......?
- Milyen idős, hány kiló, hány centi a gyereked/id?(12 éves korig!!!)
- Én gyerekem... te gyereked... mi gyerekünk?
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?