90 napossal 90 kiló ellen (beszélgetés)
sziasztok :) ha valaki június 25-től szeretné elkezdeni a 90 napos diétát, az írjon :) nem magam szeretném végig csinálni.:)
Holnap kezdem a diétát. Valaki nem csatlakozik?
hello vegig csinaltad a 90 napos kurat?:) en is egyszer nekifopgtam de csak 3ho-t birtam te h alssz vele?:)
Hahó!
Én most kezdtem a 90 napost, hétfőn. Egyszer már végigcsináltam, akkor lement 10 kg (több nem is kell) de aztán az évek folymán visszakúszott 5-6. Szóval, most ezeknek a ledarálásán küzdök.
Te mennyit fogytál eddig?
Hali!Elkeztem ezt a 90 napos diétát,nagyon nehezen birom ,föleg a gyümölcsnapot a lé napot nem is probálom.Mára 12.napon tartok de njem adom fel,osszátok meg velem véleményeteket IRJATOK
Ma indul a 90 napos diétám. Valaki csatlakozik?
Sziasztok!
Már egy jó ideje érik bennem a gondolat, hogy elkezdem a 90 napos diétát! Hát most mivel sokkot kaptam ahogy a mérlegre álltam /77 kg/ így HOLNAP elkezdem. Már össze is írtam az első hét étrendjét. Szeretnék legalább 60 kg lemenni! Akkor érzem magam jól. Szültem két gyereket, és a második kisfiam születése UTÁN sikerült felkapkodnom 8 kilót! Manapság már érzem az ízületeimet is, hogy egyre nehezebben cipelik a virgácsaimat! Ha valaki mostanában kezdi, vagy kezdte a diétát, és épp te vagy az :), és úgy gondolod, hogy együtt jobban megy, mert szerintem egy kis buzdítás sosem árt, akkor kérlek írj priviben és együtt lehet, hogy többre jutunk! KITARTÓ VAGYOK! :)
Sziasztok!
Sziasztok!
sziasztok..latom sokan nem olvassa ezeket a cikkeket..de ha megis valaki elolvasna akkor mindenkit szeretnek kicsiket biztatni:) nekem ez lesz a 3 hetem a 90 napos idetaval (1 hetet kihagytam mert elutaztunk kulfoldre,de azert ott is ugyeltem sieles kozben mit es hogy eszek) es ma felaltam a merlegre:) 81kg-val indultam es most 74kg vagyok:) centikben a hasam tajekan 5-6 centiket karcsusottam:) szoval megeri..persze en sportolok is most, mert a celom lefogyni aztan izmot is kialakitania testemen:) de mindenkit biztatni tudok:)
sziasztok en teljesen uj vagyok a dietak szintjen:) szeretnem velemenyetek kerni bovebben, hogy mit tegyek es hogyan hogy hatasoss legyen:) szeretnek legalabb 15kg-tol megszabadulni:) szivesen varom a valaszaitokat:)
Sziasztok!!!
Én már elkezdtem egyszer ezt a diétát,akkor 2 hét alatt 8 kiló lement,de abba hagytam,mert elcsábultam.Most Áprilistól megint elfogom kezdeni,szurkoljatok,hogy kibírjam,és hogy lemenjen 15-20 kiló!!!Annak örülnék a legjobban,ha csatlakozna hozzám valaki,és együtt "erősebbek" vagyunk,ez a mondás.
Sziasztok!
Valaki nyugtasson meg. Holnap fogok menstruálni és másfél hete kezdtem el a diétát. Egyáltalán nem fogtam. Befolyásolja a fogyást a menzesz? Válaszoljatok!!!
Köszike
Szia!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, 10 nap alatt ennyi!!!!! ügyes vagy! Kitartás!
Én most 2 hét alatt 2 kg-nál járok, még olyan 5-6-7-tel kiegyezek!!
eddig 5 kgt dobtam le 10 nap alatt, de kb még van hátra 25
Szia! Hogy haladsz? Mennyi van még a célig? Nekem ma- hétfő - keményítőnapom volt, most este kicsit éhes vagyok, de nem adom fel! Szép estét!
szia én fehérje napnál járok:(
Sziasztok! Ha valaki éppen ma (VASÁRNAP) protein napnál jár, szívesen folytatnék eszmecserét vele... ma van a ...... 13. napom a 90 napos diétában. Szép estét!
Sziasztok!
Ma van a 4. napom a 90 napos diétával....
Én is ezt kérdezem?De remélem azért a diétát nem hagytátok ti se abba!
szia.dehogynem..az jó!én még csak most próbálom magam rászoktatni...az este nehéz mindíg.de tavaly is fogytam vele hat kilót még teherbeesés előtt.de most nem akarom megvárni ,hogy szép lassan felkusszanak rám a kilók.kb 10-12 kilót kell fogynom a 172cm-hez.
Szia Melike!
Én a most vagyok a 6. napon! 2 kg-t fogytam! Nem nagy szám, de segít, hogy a lelkesedésem megmaradjon!
Csajok, hogy álltok a diétával?
Te tényleg csak 6 kilót szeretnél fogyni? Mert akkor nem kell izgulni, ezzel a diétával hamar lemegy!
Szia, régi bútordarab megújulni készül -:) Soha sem késő, és én most - 20 kilót tűztem ki célként ,meg is fogom csinálni !Menni fog biztos vagyok benne , sok sikert és kitartást !
Szia.Ha betartod.beválik..mozogni is jó hozzá..De alapvetően életmódot kell változtatni és akkor nem jünnek vissza a kilók szerintem.
Sziasztok.Ez a diéta beválik? 172 cm vagyok és 134 kg. Sürgősen kéne fogynom kb 6 kgot, mert babát szeretnék.Mit tegyek??
Sziasztok!Úgy látom te is még a régi butordarabok közzül vagy!Én újra elkezdem a diétát egy kisfiúval többen!Most is kb10-13 kiló van rajtam!csak még visszaolvasok, erőt gyűjtök belőletek!Kitartás mindenkinek!
Az első körben nekem 14 kg ment le,(hat hónap alatt 6 kg jött vissza -na ennek kell végetvetni-) torna nem volt, heti 3 x taposógép és a napi 1 óra séta.Persze tudom, a nagyobb súlyból könnyebben megy le ,de menni fog hidd el csak nagyon kell akarni !Sok sikert és kitartást,mert arra nagy szükséged lesz !!!
Az egyszer már sikerült az mit jelent kilóban? tornáztál is?
További ajánlott fórumok: