90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki? (beszélgetős fórum)
Valójában én nem is láttam az általad említett leveleket,mert törölték őket mire én este beléptem.Nem feszegetem a témát,mert nem is tudom miről van szó.Egyszerűen hiányoltam őt,mert megszoktam hogy mindig látható volt pár levele.
A tiltástól pedig nem tartok,hisz emberek vagyunk,kíváncsiak vagyunk,
dumálunk,érdeklődünk.Ez nem lehet ok arra hogy valakit töröljenek vagy tiltsanak !
Nem állhat érdekében ez egyetlen fórumnak sem.
De köszi a választ :-)
Sajnálom hogy törölte magát.
És miért bántották ,hisz ez csak egy arctalan,névtelen virtuális beszélgetős lehetőség,ahol lehet okos dolgokat is tanulni.
Hahó !
Már senki nincs itt csak én ?
Ugye nem adtátok fel a cél előtt ?!
Szia !
Azokra a levelekre gondoltam,amikben okos tanácsokkal ill. jó kis receptekkel szolgáltad a fogyókúránkat .
És egyáltalán olyan mintha az ember üres lakásra jönne haza este .
Megszoktam hogy mikor belépek vár pár elolvasatlan levél,pár hozzászólás, beszélgetés .
Hiányoznak ezek a levelek !
Hol vagytok lányok asszonyok ????
Itt vagyok!
Miben segíthetek?
Hahó ...............!
Kisibolya hol vagy ? Hiányoznak a leveleid !
Szép jóestét annak aki itt van.
Ma keményítőnapom volt. Délben és este rizi-bizit ettem fejes salátával .Finom volt és jól is laktam vele.
Ti hogy álltok ? Mit ettetek ?
És egyáltalán hol vagytok ????
Egyáltalán nem biztos, hogy a füge és a datolya volt a "bűnös"! Lehetett az a nap folyamán elfogyasztott másfajta gyümölcs is!
Persze, ha ezeken kívül mást a nap folyamán nem ettél, akkor viszont előfordulhat, hogy egyszerűen a gyomorsav követelte a kaját, és mivel "kapott egy kis munkát", így megnyugodott!
Érdekes, nem gondoltam, hogy ilyen hatásuk van. :-(
Mi lehet bennük vajon ami ezt okozta nálad??? El nem tudom képzelni...
Ma gyümölcsnapom volt .
Én még gyümi napon nem szenvedtem,de ma ........
A füge és a datolya ezentúl nem fog szerepelni az étlapomon. Annyira felfújtak,úgy fájt a hasam egész nap ....
Késő délután bekaptam egy kis darab hurkát kenyér nélkül /azért azt,mert az volt a férjem ebédje/mert olyan éhség gyütört,és égett a gyomrom .Azóta elmúlt az égés is és a hasfájás is.
Most ittam egy jó teát,és most jól vagyok.
De igen, csak az nem volt világos előttem, hogy azokat IS várod-e, akik még "benne vannak" a korábban elkezdett fogyójukban, vagy CSAK azokat, akik már teljesítettek valamit és jelenleg ÚTKERESŐK. :)))
De köszi, akkor én is csatlakozom. Mostmár csak azt kell megtalálni, milyen fórumcím alatt indítottad?
Értem amit írsz és mindenképp jó ötletnek tartom, de az nem világos, hogy ez miért lenne kizáró tényező?
Vagy nem is nekem írtad??
Persze, azért szóltam. :-)
Most kezdtem szólni azoknak, akiket ismerek, úgy hogy remélem szépen fogunk gyűlni. :-)
Jó ötlet!
Jöhetek én is????
Jól vagyok, csak hol itt vagyok, hol ott. Viszont mindig olvasgatlak benneteket. :-)
Csinálok egy zárt klubbot fogyisoknak, ha van kedvetek majd gyertek.
Összeszedem az embereket, mert minden fórumon 1-2-3-an beszélgetnek - itt viszont többen hozzá tudnának szólni.
Nem is rossz ötlet !
Régen hallottam rólad ! Remélem jól vagy !
Miért nem csinálod a testkontrollt?
Ugyanez a lényege: délelőtt csak gyümölcs, utána viszont a szétválasztás étkezésenként van.
Bizony jó lenne találni egy hasonló étkezési módot mint a 90 napos volt.
Nekem ez bejött és csinálom is míg lehetőségem,kedvem lesz hozzá ,de egy idő után annyira rááll a szervezet hogy váltani kell !
Mondjuk én is attól tartok, hogy az egész napom másból sem fog állni, mint 2-3 óránként enni. Másrészt, mivel kb. 35 éve nem is reggelizek és nem is uzsonnázok, igen-igen nehéz lenne átállnom a napi 5x-i evésre.
Ebben a 90 naposban is a reggeli-délelőtti gyümi sokszor nehezen megy le! :)))
Pedig ezt a módit, hogy naponta többször (=5x) enni és keveset, az orvosok is ezt mondják pl. a cukrosoknok is!
Szóval van még idő eldönteni, ha a 90 naposnak vége, akkor merre tovább!
Nekem a napi ötszöri étkezés nem jönne be,mert én nem mindig tudok mértéket tartani .
Mindig is a két véglet voltam .Vagy jóllakásig eszem vagy nem nagyon eszem.Ezzel az önismerettel meg sem próbálnám az "5 faktor diétát"
Ma keményítő napom volt .
Az ebédem is és a vacsorám is főtt fehér rizs volt lecsóval :mennyei finom volt Az ebéd nálunk mindig 11:30 kor van .Én bizony 5 óra után olyan éhes voltam,majd'megettem a hűtőszekrényt .De tűrtőztettem magam és a fél 6 helyett 5 körül megettem a vacsorámat.
Nagyon finom ropogós friss zöldpaprikát kaptam egy kis zöldségesben .200 ft volt kilója.A magam készítette paradicsompürével öntöttem fel....hát eléldegélnék rajta egy hétig:-)
Figyeltek!!!
Egyébként az előbb leszedtem a net-ről, és elolvastam az "5 faktor diéta" lényegét, hogy az miből is áll:
Lényege = naponta 5x együnk és keveset, és minden evés mellé 5 perc torna, az naponta összesen 25 perc torna.
Minta-étrendet ír a hét 6 napjára, a hetedik napon pedig azt eszel össze, amit csak akarsz.
Ahogy elnéztem, arra odafigyel, hogy minden nap legyen: hús, (csirke, pulyka, hal) tojás vagy sajt, joghurt, hasonló, gyümölcs, zöldség féle, és krumpli vagy pirítós, vagy TK kenyér 1-1 szeletke.
Szóval most télire ez a napi 5x 5 perc torna nem is hangzik olyan rosszul! Ennyit azért fel lehet, fel kellene tudni vállalni, még a 90 naposnál is!
Magát az étrendet részemről esetleg csak jövő nyár elején beütemezni (a zöldség-gyümölcs téli árai miatt).
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Sorsom, hogy egyedül vagyok, leszek
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Szükségem van mások segítségére, meglátására, véleményére, mert egyedül vagyok a megválaszolatlan kérdésekkel
- Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedül.
- Fogaikkal küszködők! Ugye nem vagyok egyedül?