90 napos mintaétrendek (beszélgetés)
Most latom a datumot, jo vagyok nem!!!!!!!!!!!!
Igen,de ehetsz egyebet is pld kaposztas tesztat ,pesztos tesztat ,langost...
Nekem ez a legnehezebb mert hamar megehezem es tobbet eszek mint kellene ..es itt is a mertek azert lenyeges!!
Sziasztok!
Elég furán hangzik a kérdésem.Találtam egy csomó reptet a mindemegette.hu oldalon csak azt nem értem,h mondjuk szénhidrát nap van és elkészítettem magamnak egy finom muffin receptet akkor egész nap azt a kis adagot kell ennem és beosztanom reggelnek ebédnek és vacsorának?vagy hogy van ez?
Itt ahogy megnéztem havonta 1 nap a víz nap gyümi után.
Te hogy tervezed? gyümölcs nap után víz napot tartasz? Havi 1 víz nap, vagy heti 1 víz nap?
Bocsi bekevertem magamat.Keményítő naphoz irta a 90napos lap.hu a sok salit.
Most irta valamelyik lány hogy lehet enni de ha belépsz a www.90naposdieta.hu oldalra ott van egy leírás a diétáról és ott is olvastam.
Milyen saláta ehető fehérje-napon?
Bármilyen nyers zöldségből készült saláta, joghurtos öntettel például. Tzatziki, paradicsomsaláta, fejessaláta, vagy akár vegyes saláta is lehet!
by Mindmegette.hu/gyakori kérdések
Azt olvastam,hogy húsi mellé lehet enni salit vagy zöldséget.Salátát pl.bármennyit.Ez igaz?
Én már 2liter vizen vagyok túl. Reggel ettem egy almát, majd ebédre egy gyros salátát, 4 körül 2 főtt tojást.Nem tudom, hogy a vacsorát bármikor lehet enni, vagy nem? Innen vettem, fogom venni, a recepteket.
[link]
Csak az a baj,hogy nagyon jáj már ilyenkor a fejem.Most ásványvizet iszok de maj veszek mentes vizet.
Igen.Dél körül ettem egy almát,14ó-kor 6db szeletelt sonkát.Most kacsa sül,azt fogok vacsizni 17 ó körül egy kis kigyóubival.
Te is a fehérje nappal kezdted? Mit ettél?
Hát sajnos ezt nem tudom.Régen én testkontrolloztam az is jó de ott gyümi meg zöldség evés után 20perc,ill.1 ó múlva ehettél.A fő étkezés után meg 3 ó múlva lehetett megint enni.
:) Épp én is hasonlót akartam kérdezni. ebéd és vacsora között lehet enni, ha éhes vagyok, mondjuk almát, vagy valamit?
Én most 86kg vagyok de 60-65kg kellene lemennem.Soha nem voltam az a vékony tipus de emlékszem amikor régen 10-15cm-el volt mindenem kisebb.Most azt még nem tudtam kideríteni,hogy ha épp most ettem üressen szeletelt sonkát akkor időhöz van kötve a következő étkezés?Tudsz ebben nekem segíteni?
Nekem is sokat kellene fogynom. 94kg vagyok most, jó lenne olyan 55-58kgra lemenni..
Szia!
Én is ma kezdtem a fogyit.Aki ezt ajánlotta nekem ő 2 hónap alatt 25 kg.-ot fogyott de rajta elég sok volt a felesleg,lehet,hogy azért.Nekem is 20-25kg.-ot le kéne dobnom.
Sziasztok!
Ma kezdtem a 90 napos fogyókúrát!Ti mennyit fogytatok eddig?
Szia! Te mikor kezdted el és mennyit fogytál már? Én most szeretném elkezdeni igen karácsony stb de megpróbálom mert gyülölöm magam.
Bocsi szénhidrát napon van süti elirtam!
Szia!Igen nem árt azt enni vacsira is.Én pl a keményitö napon is azt eszem amit ebédre,mert itt vacsira sütit ir de nem vagyok annyira odáig már az édességért.Küldök neked mintaétrendet.
várom még egy pár percet aztán lépek mert senki nem válaszol˘˘!amúgy azt szerettem volna kérdezni hogy délután már mem szabad gyümit enni csak délelőtt?
azt mondják nem mindenkinek hamar indul be .lehet egy hét múlva már peregnek a kilók!
akkor mi vagyunk itt a kezdők remélem majd segítjük egymást
6 .napnál járok tegnap mérlegeltem és -2.6 kg nagyon örültem ezt el sem hiszem hogy ez a diéta segít hogy egyáltalán lefelé menjen a mérleg. 3 éve amióta megszültem a lányom nem sikerült semmivel lefogy ni de most úgy érzem nagyon elszánt vagyok .csak lenne egy pár kérdésem ha feltehetem valakinek. 81kg ról indultam és a cél 57kg
sziasztok szeretnék csatlakozni a fogyizók táborához és kérdezni ha lehet ,.
Sziasztok!!Először is gabics38 köszönöm válaszod!!!!
Fontos ugyanazt vacsiznom amit ebédre ettem???
Hol találok könnyü és gyors recepteket??Ugyanis két műszakba dolgozom egy gyárba és nem egyszerű igy a fogyi!!
Előre is köszi!!
Szia!Ne aggodj ezen majd beindul!Én nov.3.án kezdtem el, eleinte 1kg-t fogytam négy naponta,de mostanába már csak 0.5kg de én ezzel is beérem mert a kevésböl is összejön egyszer a sok kg.Csak kitartás!!!
További ajánlott fórumok: