Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta nekem jó fórum

90 napos diéta nekem jó (beszélgetés)

9. michelle.r (válaszként erre: 7. - Globus)
okt. 18. 12:36
Szerintem az átlag táplálkozó nem eszik annyi szénhidrátot, mint a 90 napos diéta szénhidrát napján. Volt kolléganőm, aki csinálta, rémisztő volt. Tortaszeletek, csokikák. Az egész cég élete a 90 napos fogyijáról szólt. Biztos szereti, biztos jó volt, mert nem csinálta volna évente legalább kétszer.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
okt. 18. 11:04
Így igaz!
7. globus (válaszként erre: 6. - 55Judit)
okt. 18. 10:55

Én nem tudtam csinálni, mint írtam, az elelmiszerek besorolhatósága miatt. Mivel nem csak nyersanyagokat eszünk, az ételeink összetettek, tovabb bonyolítva. Nyilván vannak egyszerűbbek, de akkor nagyon egyoldalú, és nem laktató... hiszekenyen ne gondoljam, hpgy fogyókúra alatt jóllakhatok 😀 tejtermék hiába fehérje, legalább annyi zsír. Más diétákban a hüvelyeseket fehérjeforrásnak nevezik, itt keményítő, de tkp. a keményítő is szénhidrát.

Barátnőm végigcsinálta, fogyott szépen, de csak addig, míg tartott a 90 nap. Működhet, mint élethosszig tartó váltás. Titka abban rejlik, hogy ne zabáljunk összevissza :)

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Globus)
okt. 18. 10:44

Jaj, én megtévedtem! Az időszakos böjtre gondoltam.

90 napozzon a rosseb! Sok éve mikor próbálgattam a fogyókúrákat és mindegyik után többet híztam mint eredetileg voltam, a 90 napos is részt kapott ebben. Megjött már az eszem!🤣

5. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
okt. 18. 10:32
Gőzöm nincs, hogy mi minek számít. Pl. bableves? Káposzta főzve? A zöldségek főzve?
okt. 18. 10:23
Te legalább el tudod kezdeni. Én nem. Pedig nem ártana nekem se.😉
okt. 18. 10:03
Miért jó?
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 09:53
Karácsonyra letelik?
okt. 18. 06:28
Másodjára kezdtem a 90 napos diétát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook