90 napos diéta 2010 Január 19-től! (beszélgetés)
Húúú , nagy hülyeséget írtam :-)
Még csak a 35. napnál tartok! hihi
Sziasztok!
Mizujs veletek?
Én 45. napnál tartok -5kg-al!
:-)
Juj , ez kemény Nikol ... sok sikert hozzá!
Nekem ez a 90 napos diéta annyira bevált , hogy más diéta már nem is érdekel!Nagyon jól érzem magam, hogy fogyok tőle és egészséges ételeket eszek így!Hiányzott is ez a napi rendszeresség , nélküle lassan nem tudok élni :P
A tetejébe még pénztárca barát is :-)
Köszönöm szépen! :) Kereken 30 leszek! :(
Biztos tudod, miről beszélek, t.rbó diéta. Csak én olcsóbb csokis cuccot vettem a rossmanba. Elvileg csak ezt lehet inni, de ha nagyon nem bírom, akkor ebédre eszek valami könnyű szilárd kaját, reggeli meg vacsi csokis cucc.
Juj de jó , akkor előre is boldgo szülinapot neked!
Ezt a csokis tejeset se ismerem!Csak ezt lehet inni vagy kiváltasz vele 1-1 étkezést?
Ez a Hooida tényleg így elveszi az étvágyad?
Írj pénteken , hogy mit mutatott a mérleg, kiváncsi vagyok :-)
Köszi Nikol , köszi hogy bízol bennem!
Veled mizujs?Olvastam , hogy megint elakarod te is kezdeni , mikor akarod?
Szia Vikica!
Gratula, nagyon ügyes és elszánt vagy! Tuti meg lesz az az 56 kg! Csak így tovább!
Gyöngyi, neked is szurkolok, hogy sikerüljön!
Ez egy étvágycsökkentő szer valamiféle kaktuszból van.(Lásd:Tudásbázis - P57 Hoodia Diet Pill kapszula :Ismeri valaki??)
5 napja szedem, persze azóta nagyonkeveset eszem, nem valamilyen diétát követve, inkább fehérjét és gyümölcsöt, zöldséget.Pénteken lesz egy hete, hogy elkezdtem, akkor fogom mérni magam.73 kiló voltam a múlt héten, ez +3 kiló. Ezt szeretném lefogyni, remélem sikerül és talán abban is segít, hogy utána tartsam a súlyomat.
Sziasztok ismét! :-)
Én Júl. 6.-án megint elkezdtem!
Felszedtem 2 hónap alatt 2kg-ot az utóbbi fogyim után és úgy gondoltam elkezdem megint!
Most 22 nap után 3kg-ot adtam le!
Addig akarom csinálni , míg el nem érem az 56kg-ot!Én is megyek szeptemberben nyaralni...addigra leakarom adni!
Kb. 5-6 kg-ot kell még leadnom!
Veletek mizujs?Mi ez a hoida?
Szia Gyöngyi!
Na milyen a h.dia? Használ?
Hát igen, a nyaralás közbeszól...én is ezért nem kezdtem még el, mert szeptember elején megyünk, és ott tényleg nem szenvedni akarok, de addig valahogy ezt a 3 kg-t 8vagy többet) jó lenne ledobni :)
Majd írj kérlek, hogy hogy vált be a hodia, ha jó, engem is érdekelne :)
Puszi
Szia Gyöngyi!
Szintén 3 kg plussz van rajtam, és én is eszem össze-vissza, mindenfélét. Meg sajna keveset is iszom mostanában, úgyhogy ez is egy rossz pont. A másik a mozgás, az sem megy ilyen melegben, mert alacsony a vérnyomásom, és össze akarok esni... :(
Bele kellene kezddeni ismét! Mit szólsz hozzá?
Sziasztok csajok!
Úgy döntöttem , hogy ma befejezem!
Amúgy is most jár le a 90 nap , csak megakartam egy kicsit hosszabbítani!
Ma reggel 62kg voltam és szerintem ez lesz a végszó is!Tehát 9kg-ot fogytam 3hónap allatt!
Ha esetleg változik valami a mai gyümi napom után akkor talán 10kg!:-)
Ezentúl sok fehérjét fogok enni és sok zöldséget!
Szénhidrátos kaját pedig visszafogom és persze reggel meg délelőtt mindig gyümi lesz a kajcsi :-)
Ezt beakarom továbbra is tartani!
Kivel mizujs van?Nagyon ritkán írunk.....
Még 4kg-ot szeretnék leadni , nekem ma szénhidrát nap van , zöldséges lasagne-t ettem!Este sós perecet eszem szerintem!
Puszi
Sziasztok!
Na vikica a 62 tökjó:) Én megvagyok elvagyok, hét végén majd mérlegelek, de remélem beindul, ma már vtam kondiba is ugyhogy igyekszem. AMugy fehérje nap és minjdárt ebéd: sült csirke és csalamádé:)
Puszik
Sziasztok!
Visszanézegettem , h eddig hogyan fogyogattam!
Azt vettem észre h 2 hetente fogyok mostanában 1-1 kg-ot!Most 62kg vagyok!
Veletek mizujs?
Tulipann hogy vagy?