90-100 kg körüli fogyisok, ti milyen testmozgást végeztek? (beszélgetős fórum)
szobabicikli, Zumba, futás, RR has
Gyakorlatilag mindent megcsinálok.Kedvelem a kardio, zsírégető jellegű mozgást.Elsősorban a stresszoldás kedvéért csinálom.
90 kiló vagyok, sokat mozgok de semmit sem fogytam.
Az étkezésemmel van a gond.
Sziasztok!
Én Sinkó Andrea 3 in 1 dvd-jére tornázom.Kikbox aerobik fél óra alatt 400 kalória!Nemrég keztem de nekem tetszik!elég intenzív és élvezhető.
110 kg vagyok de bírom!
én amikor ezt láttam olyan jót röhögtem, hogy nem hiszem hogy túl hasznos lenne enniy pénzért:
egyébként hasra ehelyett tudsz olyat csinálni, hogy hátadra fekszel, behajlítod a térded, összeérinted a kettőt, és egyszerre hasizomból a tested egyik oldalára majd másikra hajtod úgy, hogy összeérintve marad és érinti a földet.
Ab circle pro val kapcsolatban van valakinek tapasztalata???
Hogy mozogtok úgy,ohgy a fenékből ,mellből ne veszítsetek?
Elliptikus trénerrel próbálkoztam, de ez nem jött össze, a 2. alkalom után rosszul lettem.
Holnap jön a szobabicikli, azt szeretem nagyon, az menni fog.
sziasztok
Én a túrázást javaslom, annak aki a természetet is szereti, mindet átmozgat, nem terhel, és tapasztaltam, hogy roppant hatékony
Nekem van egy barátnőm, aki 120 kg.
Én rendszeresen mozgok, sportolok valamit, Ő alig egy hete döntött úgy, hogy megszabadul a felesleges kilóitól.
Személy szerint én Rubint Réka gyakorlatait csinálom, formásítás szempontjából, de Ő is ehhez csatlakozott.
Naponta intenzíven 20 percet mozog velem. A másik 20 perc a blokk alatt megállásra, pihenésre megy el.
De ha átlagolni szeretnék, minden nap az adott blokkokból megcsinál 10-10 perceket, a 20-20 helyett. :)
Az első napokban nagyon nehezen ment neki, nagy volt az izomláza is, de egyre könnyebben megtudja csinálni.
Minden csak akarat és kitartás kérdése. A futás nagy súlyfelesleg esetén nem ajánlott, mivel nagyon megterheli a térdet.
De emellett jó dolog lehet a biciklizés, szobabiciklizés, ha nincs kedved kimozdulni. Esetleg egy általad összeállított gyakorlatsor, amiben azok a mozgásformák szerepelnek, amiket könnyebben megcsinálsz. Interneten rengeteget keresgélhetsz.
De a Fitnes vagy edző terem is remek megoldás, persze csak ha időd engedi. Esetleg még van a Stepper gép, vagy a felülő pad. :)
Nagyon szépen megköszönöm mindenkinek a hozzászólást!! :)
Tetszik a Zumba, megpróbálkozom vele, legfeljebb lassanként tökélesítem :)
Ízzitom a szobabiciklit is :)
A zumbát én is tudom ajánlani.
Én 2 hónap alatt fogytam 5 kilót úgy hogy a kajával nem figyeltem, mindent ettem a szalonnától kezdve a kenyeret, hagymát, és mindent amit csak szeretek.
Napi 1 óra zumba és nagyon sokat segit.
Én 92 voltam, és nem tudtam kezdeni énis csak 20-25 perccel, mert az hittem hogy a mellkasom szétszakad, nem kaptam levegőt.
De egy hét után már ment az 1 órás program is.
Szóval kitartás, és ha még a kajával is odafigyelsz tuti látványos lesz az eredmény pár hónap alatt.
Sok sikert.
szobabrinnga, súlyzós edzés, séta, túrázás, valódi bringa.
próbáltam futni is, de nincs az a melltartó, amiben benne maradtak volna...
a zumba nagyon nagyon jó, de ha fulladsz akkor talán elsőre gyors. de tapasztalatból mondom, hogy mindent érdemes kipróbálni, és nem kell minden fulladástól sem megijedni...mert van hogy azért fulladsz, mert felmegy a vérnyomásod, de mondjuk még normális a dolog(futás közben szokott ilyen lenni, vagy kardió mozgások közben) és van az, amikor sajnos tényleg a duciság miatt fullad valaki...asztmás nem vagy??? vagy vmi allergia? az is okozht ilyesmit.
a lényeg h keress vmi olyan sportot amit élvezel:))) a zumbát nagyon lehet élvezni például, de lehetséges, hogy 100 kg felett ducitréninggel kezdenék, mert az úgy van kitalálva, hogy jó legyen ilyenkor is:) én voltam 100 kg felett is gimiben (104), akkor a kevesebb kajával és több sétával fogytam mindössze:)
húú, igen l tudom hinni sajnos.
Egyik ismerősöm, 85 volt teherbeesésnél, és 130 vitték szülni, és szülés után max 8 kiló ment le róla, és szegény mai napig küzd, pedig ennek már több mint két éve.
Nagyon szép eredményt értél el.
Én 117,5 kg voltam amikor szülni mentem, szülés után kb.4-re (és ez komoly) 100kg voltam. Lemegy,majd az is.
Első a baba most! :)
Köszi szépen, igaz, hogy egy éve már bőven el kellett volna kezdenem, de lusta disznó voltam.
Sikerült, és eddig tartottam is a súlyom,
mivel jön a baba eddig feljött rám 3 kiló,
kiváncsi leszek mennyi lesz a vége:)
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres testmozgással a csinos alakért
- Minden napra egy testmozgás - 30 napos kihívás
- Barátnőt keresek testmozgásra!
- Miért leszek feszült és ideges testmozgás/torna után?
- Ha valaki elsősorban a hasából szeretne fogyni, annak milyen testmozgást javasolnátok?
- Melyik testmozgással fogyok/izmosodok jobban?