Minden napra egy testmozgás - 30 napos kihívás (beszélgetés)
Amikor még marad egy kis időm,kimegyek este futni, de leginkább itthon marad a mozgás.
Heti kétszer próbálok tornázni, de napközben a munkahelyemen szinte egész nap jövök-megyek, le sem ülök.
Én nem vagyok igazán sem salátás,sem nagy zöldségevő, így nehezebb az étkezés számomra.
Pont azokat szeretem amik hizlaló ételek, hús, tészta, kenyérfélék, édesség...kicsit ezért nehézkesebb nálam az étkezés ilyen téren.
Ti hogy vagytok ezzel?
Igen igaz.De nagyon minimálisat teszek rá. Épp megmutatom neki:)
A baratőm szokott gumi kötelet használni aerobic-al egybekötve.
Szabad/ nem szabad enni kaják...
Szerintem mindent szabad enni, amit megkívánsz, csak mértékkel.
Mert különben nagyon sokfajta ételről le kellene mondanunk.
Csak a nennyiség a fontos és az, hogy mikor eszed meg őket.
Jó ötlet!:)
Nekem az evés a problémám leginkább. Hamar ráunok az olyan kajákra amit szabad enni.Jó lenne inspirálódni:)
Mivel nálam nem valami változatos ez a mozgás, így keveset tudok írni.
De talán szó eshetne sporteszközökről, táplálkozásról stb is.
De jó neked :)
Én is így vagyok mint Te de valahogy mindíg van időm enni:/
Kicsit eltűntem, szeptember 1től vissza mentem dolgozni, hál isten így kevesebbet eszem, viszont igazán nagy kihívás így minden nap sportolni.Mondjuk mozgok munka közben is:(
persze :) télen többet sütök főzök, meg fiatalabb koromban buliszezon volt, most idősebben téli sötét estéken a gyerekekkel ugrálunk itthon
:) meg télen sütök elég sokat, viszont én nem eszem sütés főzés közben semmit (nem tudom miért, így alakult) És mivel többet vagyok talpon, az kondiban tart. Karácsonykor pl fogyni szoktam emiatt :)
Egy új évszak kezdete lendületet ad Nektek?
Vagy így, hogy eltűnnek most a lenge ruhák, nem figyelünk annyira a testünkre?
További ajánlott fórumok:
- Minden napra egy kívánság
- Minden napra egy bölcsesség
- Te hogyan csinálod? ... avagy Minden napra egy recept
- Minden napra egy gondolat... a barátságról... :)
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Mi hónapról-hónapra élünk, nincs megtakarított pénzünk, minden...