8 dolog, amit a sárgabarackról tudni érdemes (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Miért hagytátok abba a fórumot? Most találtam ide, és nincs kivel beszélgetnem.
A lenkei könyvről én is hallottam, nagyon megmondja!!!
A sárgabarackról azt hallottam, hogy van egy kis nép akik minden részét felhasználják, és nagyon egészségesek, a rák azóta ismert náluk, mióta a civilizáció behatolt kis életükbe, állitolag a s.barack a rák megelőzésében szuper. Én a piacon még nem is nagyon láttam, volt az idén?
Sokjszor lemaradok az idény gyümölcsökről, már a multkor málnát sem kaptam. Az egres mikor jön?
Gyertek vissza lányok! Halihó, Évi
Nana!
Pontosítsunk!
Ha a magjának a csonthéjas részéből sokat eszel..!
De azt ki szokta pl. a diónak a házát megenni?
A barackmag belső a csonthéjban lévő, tehát nem csonthéjas magja nem mérgező.
Rengeteg B17 vitamin van benne, és egy orvossal együttműködve ezt a kivonatot használjuk nagyon jó hatékonysággal erre: [link]
Jó, de előtte hígítsd föl sörrel:-) C10-ben már gond nélkül:-) (mondjuk, pár láda kell hozzá...:-)
A homeopátiában nem vagyok inpo...kompetens;-)
Szia!
De, lehet, hogy hozzá lehet szokni, ez attól függ főként, a rodanáz indukálható-e:-)
50 db-tól már meghalhatsz!
Hmm, csak ha egy ültő helyedben képes vagy megenni kb. 2 kg magot (az úgy egy 20kgs zsákba fér bele), akkor halsz meg :D
A ciánhoz nem lehet hozzászokni? :D
Ja, a ciánglikozidok. Azt hitték, hogy a rákos sejtek nem tudják a ciánt elbontani. Aztán kiderült, hogy ugyanúgy rendelkeznek a megfelelő enzimmel (rodanáz).
Legalábbis amennyire én tudom.
Kedves Ilcsi-használók! :-)
Épp a diplomamunkám írom és ennek keretében kutatást végzek a natúrkozmetikumokról!
Azon hozzászólok segítségét kérném, akik ismerik és használják az Ilcsi termékeket! Leginkább Ilcsi referencia-kozmetikába járók véleménye érdekelne! Ha van köztetek ilyen, kérem küldjön nekem egy e-mailt a megadott címemre, mert elküldenék egy 6-8 perc alatt gyorsan kitölthető kérdőívet! Életbevágóan sürgős lenne!!!!!
Köszi nektek!!!! És kellemes ünnepeket!!!!
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- 10 DOLOG-amit a kávéról tudni kell
- Mit lehet tudni erről a műszaki vizsga -zöldkártya dologról tényleg évente kell majd csináltatni?
- Tíz dolog, amit a migrénről tudni kell
- 8 dolog, amit a salátáról tudni érdemes
- 8 dolog, amit a tökről tudni érdemes
- Hol tudom online elolvasni Suzy Almonds - 101 dolog, amit jó lett volna tudni a férfiakról könyvét?