8 dolog, amit a salátáról tudni érdemes (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
5. Neeraja
2009. ápr. 28. 08:04
Nekem az a véleményem,hogy az idős nénik és bácsik is megtanulták már,hogyan adható el a legjobban az árújuk,és ennek érdekében,mivel,leginkább ebből élnek,ők is használnak vegyszereket,de persze nem hirdetik,miért is tennék,ők is el akarják adni amit ki vittek a piacra.
4. 2104cc91e8 (válaszként erre: 3. - Anita72)
2009. ápr. 13. 17:35
Olvasd el az előző hozzászólást :( :(
3. anita72
2006. dec. 21. 16:03
Piacon az idős néniktől, bácsiktól érdemes zöldséget, gyümölcsöt venni. Nem baj, ha nem olyan tökéletes, de biztos, hogy nincs tele vegyszerrel.
2. Icus (válaszként erre: 1. - Kwiiz)
2006. dec. 21. 11:29
Gondolod az olasz az nincs tele vegyszerrel? Nézd meg mostanában, hogy a külföldi szöllő, paprika, paradicsom,... nagyobb permetező szer maradékot tartalmaz, mint a magyar társaik! Magyarországon, sokkal szigorubbak az előírások. Szerintem teljesen mndegy mit veszel minden tele van vegyszerrel!
A háziról annyit, mi minimálisan permetezünk, de az idén az egyik eső után, a paradicsomunk foltos lett a szára meg hirtelen teljesen elszáradt. Jó adag savas esőt kapott, ennyi!
1. Venes
2006. máj. 29. 08:40
Ismerkedj meg a tavasz egyik legegészségesebb zöldségével, melyből villámgyorsan készíthetsz ízletes és látványos fogást.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- 10 DOLOG-amit a kávéról tudni kell
- Mit lehet tudni erről a műszaki vizsga -zöldkártya dologról tényleg évente kell majd csináltatni?
- 8 dolog, amit a sárgabarackról tudni érdemes
- Tíz dolog, amit a migrénről tudni kell
- 8 dolog, amit a tökről tudni érdemes
- Hol tudom online elolvasni Suzy Almonds - 101 dolog, amit jó lett volna tudni a férfiakról könyvét?