Köszönöm,hogy ezt így itt leírtad!Bár elment,de elfelejteni sosem fogjuk!!A rengeteg emlék nap,mint nap itt lesz velünk!Örülök,hogy annak idején Rá találtál,mert Te voltál a legjobb dolog az életében!!!!Soraidat olvasva nem bírtam megállni,hogy el ne sírjam magam,pedig vitáztam Vele én is,de ez volt Ő a csupaszív férfi aki a világnak a zord oldalát mutatta és csak az ismerhette meg igazán akit Ő szeretett!Köszönöm,hogy Mellette voltál!
Már majdnem 7 éve, hogy elment. 3 évi küzdött a rákkal, vele együtt én is. Megígértem neki, hogy otthon halhat meg. Szörnyü éjszaka volt, hallgatni az agónia hangjait, már nem volt velem, reggelre csend lett. Hidd el Neked a jobb, ha én kerülök ebbe a helyzetbe nem terhelem ezzel a szeretteimet. Halálunkra egyedül kell maradnunk. Ők már nem szenvednek, jobb nekik így. Lassan megnyugszom egyre kevesebbet gondolok rá, egy-egy szép közös emlék, humoros helyzet bevillan. Az idő nálam is mindent megszépít. Kívánom ugyanezt neked is.
50 napja ment el végleg az égiekhez a párom, nagyon hiányzik. Ez a cikk nemcsak róla szól, hanem arról is, hogy itt, ezen a portálon találhatsz olyan barátokra, akik erőt, energiát és nem utolsó sorban új életerőt sugallnak számodra.