5 kg-ot szeretnék fogyni (beszélgetés)
Ahol fogyatékos gyerek van ott az ember nem igazán edzőterembe van, hanem azon agyal hova tudja vinni a gyereket fejlesztésre.
Van kettlebellem, szobabicajom, római felülőpadom (még a gyerkőc előtt lettek meg) és most egy álom a futópad. Nincs lehetőségem elszabadulni itthonról, mert bármikor lehet rohama a kislánynak és az apja nem tudja megállítani.
Állítólag örökletes. Apu nővérének és anyjának is baja volt vele.
A vizsgálat miből áll?
Előtte is deszka voltam mégsem fáztam.
Mire elalszanak? Igaz 20:00 és 21:00 között megy a nagyobbik aludni, de akkor fürdés, vacsi és megyek a tv elé.
Most hogy a középsőt kivesszük a bölcsiből több időm lesz. Talán megy egyszerre is a 30 perc, mert lefoglalják egymást (anno versenyszerűen bringáztam szóval meg sem kottyan).
Van gyerekem, tudom, miről beszélsz.
Én mondjuk mindig akkor edzettem, mikor már mindenki aludt. Hát a melleim nekem sem nyomnak sokat :)
amúgy a soványok fáznak :)
De persze nem akarok beleszólni...
3 gyerek mellett nincs egyben fél órám magamra sajna. Anya szomjas vagyok, éhes vagyok, anya ez, anya az, anya elesett az öcsi, beverte a fejét...
Mivel szinte nincs mellem, így nekem ott nincs súly.
Nagyon sok nőnél vannak hormonális változások szülés után. Első gyerkőcnél semmi nem volt, de a fiam születése után kissé változtak a dolgok. Pl.: én képes voltam pólóban síelni a Tátrába, de most bent a meleg lakásban 2 pulcsiban fázok. Stb, stb, stb...
Mi a baj a hormonjaiddal? Mert ha ezt így tudod, akkor azt kéne helyretenni, nem fogyózni, főleg, hogy nem is lehetsz kövér. Ha csak a hasad nagyobb, akkor szerintem is az emésztéseddel lehet valami baj. Mondjuk én eleve 171 cm vagyok, és 54 kiló, és bár sokat sportolok, ezért izmosan szálkás, de kimondottan vékony, nem lehet rajtad valami sok...
A biciklizést nem kéne 3 részre tagolni, mert úgy csak 10 perc alkalmanként, és az inkább csak bemelegítésre elég sajnos :)
Évek óta ilyen. 18 éves koromba is ez volt.... akkor voltam 47-49kg :)
Akkor meg az volt a bajom, hogy bármit csináltam nem tudtam 50kg fölé menni.
Holnap veszünk.
Kivi vagyok milyen lesz vele a vasárnapi ebéd :) hacsak nem fajitas lesz, mert arra kattant rá a férjecském.
tescoban is szoktam venni, de dm-ben, rossmannban is van, hűtött és nem hűtött is, füstölt és sima is.
A tescobana bio joghurtok között van, a DMben a biopolcon. Van bio és sima is
én szeretem, de ezek szerint Te nem ismered, van, aki szereti, van, akinek nem jön be
hús helyett szerintem remek
Tofu nem jutott eszembe.
Bio részen lehet kapni? És hűtött vagy sem? És finom? laktat? Megéri?
tofu+saláta
tofu+párolt zdség
barnarizs/köles/hajdina+párolt zdség vagy hal
Na jó.... csirkemellet megeszem.
Ebédre sóskamártást ettem, 1 tükörtojással és 1 szelet natúr csirkemellel.
Vagyis csak a felét tudtam gyorsan befalni :)
Másik felére várom a megfelelő pillanatot :)
lehet enni este, csak ne szénhidrátot.
husi, sajt salátával.
Köszi.
Anno én is vezettem mikor mit eszek és mennyit edzek fotókkal illusztrálva.
Gyerkőcök mellett erre nincs már időm. Egyik bölcsis (volt) már csak fejlesztésre hordom, másik ovis és értük kell mennem, 3. meg itthon van és próbál 10kg súlyt csinálni a bokasúly mellé. :)
Kizárt az esti evés sajna :)
A nasiról fogok leszokni inkább, de 8 fele mindenképp eszek (akkor a legtöbbet).
Most már barna kenyeret eszek, lassan áttérek arra a tömör szeletesre.
reggeli előtt facsart citrom vízzel. (langyos)
áttérés teljes kiőrlésű dolgokra.
este nincs szénhidrát.
akkor hamar lemegy.
További ajánlott fórumok:
- Aki csak 4-5 kg-ot szeretne fogyni, itt a helye!
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?
- 2-3 kg-ot szeretnék fogyni, mozgással ez menni fog? Tapasztalat?