5 hós csecsemő barnás folt mi ez? (beszélgetés)
A kép alapján én ezt véraláfutásnak nézem, beüthette (akár éjjel az ágyban), vagy kicsit jobban megszorítottátok a combját.
Pár napon belül halványodnia kéne, ha nem, szerintem meg kéne mutatni valami dokinak.
Méjfolt nem?!
Vagy vmilyen festék"hiba"(?)
Az nem kizáró ok, hogy már van :)
Egész életben jönnek.
Bőrgyógyászaton dolgoztam, de nem igazán tudom elképzelni ahogy leírtad.
Sziasztok!
A kisfiam most tölti be lassan az 5 hót. Mostanában vettük észre a lábán, illetve a térdén hogy van egy folt. Tisztára olyan mintha koszos lenne, sötétebb színű mint a bőre. Először tényleg azt hittem valami kosz, de hiába olajoztam , krémeztem nem jött le. Kicsit olyan mint amikor elöregszik a bőr, és lefog hámlani. Nem anyajegy kezdet, mert olyan van a hasán az egyértelmű. Nem tudom máshogy leírni tényleg olyan mintha "koszos " lenne ott a bőre, tapintásra is más, mint a környezete.MI lehet ez? Ötlet? Dokihoz ápr. elején megyek, akkor rákérdezek majd....
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Törpenyuszim egyik fogán barnás folt van.Mi lehet vele?
- 5 hónapos baba nyelvén kis barnáslilás folt, mi lehet?
- Mik a tünetei a fogzománchiánynak? 8 hónapos kisfiamnak már 6 foga van, de még egyik sem nőtt meg rendesen, és barnás foltok vannak rajtuk.
- Észre vettem egy barnás foltot a fogamon teljesen kiakadtam.. Gáz ha így megyek fogorvoshoz?