5 hónap (beszélgetés)
5. hónapban még el tudom képzelni, pláne, ha már "idősebb". A férjem nagynénje volt hasonlóan a második babájával, mert úgy volt, nem lehet neki több..
Én mondjuk már pár hetesen éreztem, de mindenki más...
Mondjuk számomra elég hihetetlen. Amikor a Lányom elkezdett mozogni a hasamban, az semmire nem hasonlított, amit már előtte éreztem. Mondjuk a terhes pocak másképpen néz ki, mint egy kövér, de pl. a hatodik hónapig én simán le tudtam volna tagadni. Akkoriban volt vizsgaidőszakom és a csoporttársaim észre sem vették, most döbbentek le, hogy Te szültél?
Amúgy van egy hasonló sztorim: Barátnőm anyukája, két nagylánya volt már akkor (18 és 17 évesek), a 7. hónapban jött rá, hogy terhes. Nem jött meg neki, de azt hitte, klimaxol. Állítólag.
Nekem az egyik barátnőmnek az ötödik hónapban derült ki hogy babát vár.A harmadikat!!!
Még szoptatott,így rendszertelen volt a mensije,nem volt hányingere,nem volt kívánós,és nem is látszott rajta.
Én elképzelhetőnek tartom...
"lehet, hogy már tudta a párja, de nem szólt. "
Én is erre tippelek.
Egyébként a Discovery Travel & Living csatornán van egy sorozat, az a címe, hogy "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" (az eredeti cím: I didn't know I was pregnant). Ott csak lesek, milyen sztorik vannak, a legtöbb csaj a szülőszobán tudja meg, hogy terhes és mindjárt ki is bújik a baba. A többségüknek van már gyereke és mégsem vették észre állítólag, sőt sokan még csak nem is teltebbek, átlagos testalkatúak.
Én sem értem, hogy nem lehet ilyet észrevenni, de szerintem előfordulhat.
Apunak említettem,hogy lehet,hogy már tudta a párja,de nem szólt.
Ő azt mondta,hogy nem tudta.
Apu biztos,hogy nem tudott róla!
Szia!
Olvastam egy másik topikban az előzményeket.
Nem lehetséges, hogy nem mondanak igazat?
Úgy értem, szerintem tudták ők már az elejétől, de valamiért nem akarták vagy merték megmondani neked és csak most jöttek elő vele és előadták hozzá ezt a mesét, magyarázatként.
Arra gondolok, hogy írtad te is, nem vagy kibékülve a kapcsolatukkal teljesen, lehet, hogy ezért féltek elmondani neked. És most, hogy elmondták, kitalálták ezt a magyarázatot, hogy ne legyen sértődés, miért nem szóltak eddig.
Kedden a köldökzsinórból vesznek mintát.
Remélem kiderül,hogy nincs semmi rendellenessége a babának.
Na koltoztok ki amugy Norvegiaba?? :)
En nekem semmi hanyingerem nem volt, nem hanytam, 1-2 vel tobbet pisiltem de az nem olyan feltuno... csak nem volt etvagyam sose... de olyan volt mar maskor is... nemtom...
Így járt az egyik rokonom is...majdnem 6 hónaposan vették észre, hogy várandós...
Két hét múlva megszületett a fia, aki koraszülött lett, nyúlszájjal és farkastorokkal, de mostanra egészséges felnőtt már.
Ez egészséges dolog?
Főleg,hogy már szült 3 gyereket?