5. héten normális az iszonyatos felfúvódás, haspuffadás? Szerintem korai nagyon, de más oka nem nagyon van. (tudásbázis kérdés)
10. f65231edcb
2010. jan. 16. 18:51
semmi köze a baba mocorgásához vagy ahhoz, hogy nő
illetve kell a növekedéséhez a lelassult emésztés
nah, remélem érted
9. f65231edcb (válaszként erre: 8. - Kicsilány2)
2010. jan. 16. 18:50
Az emésztési zavarok és a puffadás a terhesség általános velejárói. A lelassult emésztési folyamat okozza ezeket a tüneteket, ami elősegíti, hogy a véráram jobban felvegye a tápanyagokat és eljutassa azokat a babához.
8. kicsilány2
2010. jan. 16. 18:31
Azért tartom furának, mert most még nincs bent akkora növekedés, pláne mocorgás. Gondoltam, később ha már a hasüregi szervek kezdenek átrendeződni, hogy elférjen a picúr, akkor oké, de már most??? Köszi lányok a segítséget. Akkor elkezdek hozzászokni. :)
7. f65231edcb (válaszként erre: 6. - Kicsilány2)
2010. jan. 16. 18:29
lesz ez még rosszabb is:))
mondjuk nekem az 1. trimeszter végére elmúlt és azóta sincs ilyen jellegű problémám:)
kop-kop-kop
6. kicsilány2
2010. jan. 16. 18:28
Amikor a dokinál voltam, még nem volt ilyen problémám. Nagyon durva, mintha egy lufi lenne a hasamban... Egy hét múlva lesz az első uh, utána megyek vissza a dokihoz is.
5. Molyka
2010. jan. 16. 18:26
Gratula. :) Naná, hogy normális, én sokáig, sőt a mai napig kínlódok. Espumisan a barátunk! ;)
4. Szisza13
2010. jan. 16. 18:23
Először is gratulálok :-) Egyetértek az előttem szólóhoz, én is elég korán kezdtem puffadni, ami 12-13 hét körülig ki is tartott. Nem egy kellemes jelenség, de ez legyen a legnagyobb gond! Jó babavárást.
3. f65231edcb
2010. jan. 16. 18:22
persze, hogy normális!
nekem a 7. hét körül jelent meg, de attól, hogy neked az 5. héten már van, az teljesen normális
orvosnál voltál már egyébként?
2. 39ff6fe670
2010. jan. 16. 18:19
Igen, teljesen normális, nincs olyan hogy korai..ismerek olyat aki már a nemvárt előtt hányt, pedig a legtöbb nőnél ez a 6. hét körül kezdődik.
A haspuffadás egyébként meg tudomásom szerint ilyentájt már elég gyakori.
1. kicsilány2
2010. jan. 16. 18:16
5. héten normális az iszonyatos felfúvódás, haspuffadás? Szerintem korai nagyon, de más oka nem nagyon van.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!