4D ultrahang, de mikor? (beszélgetés)
Röhejes, hogy egy orvos azt mondja, hogy a 30. hét előtt nem élvezhető.
De élvezhető, nagyon is.
Mi 15+1 napon voltunk, és olyan képek készültek róla, hogy látszik a huncut mosolya, és szépen át lett nézve 2D-ben és 4D-ben is.
A nemét is megmondták, de azért én még szeretnék több UH-n is megerősítést. Hallottam már érdekes sztorikat. :D
Kedves Anna!
A 4D-genesisnél szombaton és vasárnap is van UH. Nagyon jókat hallottam róluk, és gyönyörű felvételeket láttam 1-2 babás ismerősömnél, akik itt voltak.
Sziasztok!
Én most vagyok 20 hetes és ahogy sokan ajánlottátok mostanában 24-25 hetesen mennénk el. Azt szeretném kérdezni, hogy (Budapesten) szombaton is lehet menni? Volt valaki így? Előre is köszi a válaszokat. Anna
Szia mi 24hét 4naposan voltunk!Megérte láttuk a kukiját és a pofiját is!Ez szerencse kérdése is mert mint ahogy írták van akinek nem mutatkozik rendesen a baba,az hogy van-e betegsége azok a vizsgálatok amire küldenek kimutatják!
Mi is kötelező Uh közé iktattuk hogy kibírhatóbb legyen az az idő hogy nem látjuk!
Mi 21 hetesen voltunk, mert előtte a 18-adikon volt sima UH, utána meg csak 32 hetesen, így becéloztuk a kettő köztit, hogy akkor is legyen róla infónk, és még karácsony előtt akartuk, hogy a rokonok is láthassák :)
Kb 20-24 hetes korban tartják a legideálisabbnak, akkor már egész baba-formája van, de még bőven van helye mocorogni, így sokmindent csinál a felvétel alatt...
mi 13+5 naposan voltunk először. nagy élmény volt, és megmutatta, hogy kislány :))
aztán a 25. héten másodszor, akkor meg a kis arcocskáját mutogatta. legközelebb is ezeken az időpontokon mennék.
A vége felé 31-32. hét után azt mondják már nem nagyon érdemes menni, mert olyan nagy már a baba.
Nekünk a 27. héten a lábai az arca előtt voltak takarásban :) hiába ugráltam és mozgatta az orvos a hasamat, őkelme nyugodtan aludt tovább, épphogy láttunk a kis arcából valamit. :)
Azokat az eltéréseket amiket felsoroltál,látják a simán is,és a nemét is látják.
Én 19. héten voltam,szerintem nagyon korai volt.Egy kis csontos madárfióka volt a képen,arca a lepényben,nem láttunk semmit :)
Mondta is a nő,hogy ha valaki 2x akar menni annak jó a 19 hét,meg majd a 31-32 körül.
Ha csak egyszer mész,akkor a végén menj,akkor már a kis pofijuk,grimaszaik jól láthatóak.
Én a 27. héten voltam 4D-s uh-n.
Szerintem még korai a 13 hét. Dokitól kérdezted már?
mi voltunk a 13., 17, 22, 28.héten :D
a legjobb az első és az utolsó volt, az első azért, mert akkor megtudtuk h mi lesz, az utolsó meg azért, mert ott már babás volt :)
sziasztok!
13 hetes kismami vagyok,és azzal fordulnék hozzátok,hogy a 4D-s ultrahangra mikor érdemes menni?
már annyi mindent halottam!
16 hetesen gondoltam,csak azért is ,hogy tudjam nincs e a babánknak valami komolyabb baja,pl nyitott gerinc,vagy esetleg a koponyával valami rendellenesség!
szerintetek mikor menjek?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki egy magzat ultrahangon? 4. hét vagy 6. hét? Vagy csak utána?
- A gyakori ultrahangozás árt a babának? Vannak esetek, amikor igen?
- Mikor érdemes 4d-s ultrahangra menni?
- Mikor rendel Dr. Labossa Gusztáv és van-e nála ultrahang?
- Terhes vagy? Mikor volt az első ultrahangos vizsgálatod? Mi volt az eredmény?
- Mikor érdemes menni először 4D-s ultrahangra?