4.60m-es hordozókendővel nem tudom felkötni a 3 hetes babámat?Van valakinek tippje? (tudásbázis kérdés)
Éljen-éljen!
Már majdnem teljes a siker.Igazgattam óvatosan (elől keresztet kötöttem.Ráadtam egy vékonyabb ruhát és láss csodát 3 és fél órát aludt a kendőben otthon.(miközben én megcsináltam mindent amit akartam).Még jó, hogy nem adtam fel az elején:-)
Köszönök minden biztató szót.
Remélem az alattam lévő "jótanácsot" nem fogod megfogadni!!! A hordozás ajándék! Aki nem próbálta és ellene van, az nagyon nagyot veszít!
A hordozás nemcsak a baba veleszületett igényét elégíti ki, hanem az édesanyáét is!
Szövött kendőd van? Elől keresztet kötsz? Vagy esetleg zsebes keresztet? Egy-két kép sokat segítene! A kötések megtanulhatók videó lapján is, egy-két praktikus fogás kell, hogy igazán kényelmes legyen a kötés.
A szövött kendőt kb 2 centiméterenként, szálanként kell megigazítani, vállal, néha kis ugrálással szépen lehet kötni. Ha tudsz kérlek tegyél fel képet, hátha tudok segíteni.
Az is előfordulhat, hogy melege van a kendő alatt. Két-három réteg pluszban védi a hátát és előlről egy 36 fokos test is fűti. Nem kell beöltöztetni. A lábára egy lábszárvédőt húzhatsz, ha úgy érzed fázik.
Esetleg írd meg priviben merre laksz, hátha találunk a közelben hordozós anyukát, aki segíteni fog!
Szia!
Szerintem nem kell ezt erőltetni.Ha mentek valahová akkor oldd meg inkább máshogy (pl babakocsi, vagy bébihordozó.
Ha pedig otthon "hobbiból" akarod őt utaztatni akkor pedig inkább mondj le róla.A gyereknek is kényelmesebb ha nem az anyja hátán lóg,inkább jobb ha leteszed mozogni.
A tanfolyamhoz utaznom kellene:-(
Majd keresek valakit, aki már ért hozzá.Azt hiszem az lesz a legjobb.De legalább megnyugtattatok, hogy a kendő elég hosszú.Köszönöm szépen.
Aha biztos már 2* lemértem:-)
akkor megnézem a you tube-on
Kíváncsi vagyok!
szia!
nekem 4.7m-es van, és tudom vele kötni a front wrap cross carry-t, azt lehet már az elejétől. keress rá a youtube-on, lehet találni videókat a kötési technikáról