40-hez közeledve mennyire furcsa férfiként szűznek lenni? (beszélgetés)
És el is mondhatod, hogy életedben 2 nővel beszélgettél;)
Sőt! Itt többen is hozzád szóltak...
A kor nem mert 70
fölött van.
Először is ne írj mindenhová nagy betűkkel. Ha elvéted, akkor újra kell írni, akkor is, ha lusta vagy ehhez. Ezt már egyszer írtam neked, de látom süket fülekre talál.
Most, hogy belegondolok miért érint érzékenyen ez a téma is téged, eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha egy másik profillal írtad ezt a kérdést. Engem nem lepne meg, hiszen minden stimmel: kor, nem, értelmi szint, rossz helyesírás, farokméret is talán.
Nem tudom értelmezni azt, hogy milyen nyugtatóra gondolsz. Orvosságra talán, ami kimaradt a mai menüdből? :))
kEMÉNY VAGY MINT EGY PORKOHÁSZATI ÚTON ALAKITOTT KEMÉNYFÉM
Semmi nyugatató nem jön ki belőled még ha nem is igaz?
Anyáddal márpedig beszéltél. Rövid leszek: nem lesz nőd így és munkád sem.
A kérdésedre azok tudnának válaszolni, akik szintén negyven évesen szűzek. Nem hinném sokan lennének. Akkor honnan tudják mennyire furcsa? Ezt neked kellene tudnod.
Hasonlítsd össze magad egy sikeres férfival és rájössz az okokra, miért nem kellesz, mint férfi vagy munkatárs. Kövesd a példájukat. A mai világban mindenért meg kell küzdeni.
Arohattkigyúrt kopaszok meg ott feszitenek a sport Merci vagy Audiban
Gyűrást kopaszitást próőbáltad már? Mert ha az asiker akkor már csak egy jó autó kell. Adddig is gyakorold a slusszkulcs pörgegtést, arra buknak
Nem muszáj nőkkel bárkivel beszélgess.
A nők se különbek, először őket is az értelmes társalgás fogja meg. Ha valaki összefüggéstelenül ír az kiabrándító.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben, (és 32 felé közeledve) harmadik gyereket bevállalni butaság?
- Színtelen körömlakk, férfiként
- 34 éves férfiként még mindig szűz vagyok, de már nem zavar engem.
- Na, most akkor így Húsvétkor, férfiként milyen jelet küldjek az itteni kedves hölgyeknek?