34 éves férfiként még mindig szűz vagyok, de már nem zavar engem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Látod ezért nem fogadja be a testem ezt a külső negatív energiákat , ez a kert soha nem lesz felásva .
A szellemek jó helyen vannak ott ahol vannak , én meg használom a saját pozitívumaim , mert kreatívan szeretném használni az összes pozitív energiám :D
Sajnos, az a baj, hogy a kívülről jövő energiát nem lehet cekcuális energiává transzformálni. Ezt csak kertásásra lehet használni. De ha a szellemekkel, a szellemvilággal elmélyíted a kapcsolatodat, akkor egy kellemes pásztoróra is összejöhet. Természetesen, csak kis feleséged őnagyságával, különben a szellemvilág kikapcsolja a lendületet álmaid esetlegesen balkézről talált asszonyánál, aztán ...
Szóval, csak óvatosan a szellemek energiájával, egyszerűbb, ha csak magadra számítasz... :) Megy az úgy is.
Nem is értem miről beszélsz !
Miből matekoztad ezt ki ?
Már az is baj ha valakit érdekel , most meg tolod rám a negatív energiáidat , melyeket nem tudok kreatívan szexuális energiává transzformálni , hogy a feleségem generátorát begerjeszthessem .
Nem is tudtam , az energiák is kreatívak .
Ezek valami intelligens energia fajták ?
Amíg rátalálok igazán felhomályosíthatnál , látom te amolyan tapasztalt guru vagy .
Angolul rá tudsz keresni.
Kreatív energiává főként, mivel szellemi energia.
Szeretnék erről a transzformációról többet megtudni …
Milyen opciók vannak , mivé lehet transzformálni ?
Amúgy PL engem nem zavar , még ha nekem nem is nekem szólt , mert akiket a transzformátor kihagy szexuálisan , majd egy generátor felszedi aki begerjeszti őket .
Ha téged ez nem zavar, akkor teljesen rendben van. Ne foglalkozz a trollokkal.
Az emberiség nagyon elenyésző százaléka át tudja a szexuális energiáját transzformálni is.
Szerintem!
Olcsóbb a műpunci, nem kell udarolni, nem fáj a feje, és nem rinyál a rendetlenségért! 😉
Dehogyisnem zavar...
Én is sokáig voltam szűz. Visszanézve nem az volt a probléma. Az csak a tünet volt.
Azért lehetnek ilyen kókadt huszárok is...
De elég hihetetlen story...
Gondolom nem nagyon törted magad, hogy ez ne így alakuljon.
Ha nem zavarna, akkor a vallomás sem született volna meg.
Heuréka...-)
Én senki ilyen nem ismerek.
És tudok jó 10-el idősebbet aki még szűz. Na és?
(és nem, nem szabad döntéséből az hanem azért mert soha senkinek se kellett... ez van!)
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Fel vagyok háborodva!!!Csak engem zavar?
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- A feleségem szeretője vagyok, mert másba szerelmes, de engem sem tud elengedni
- Merevedési zavart okozhat, ha egy másik nőre vágyok?
- Téged mennyire zavarna férfiként ha a nő 3 évvel idősebb?