40 éves pasi 30 éves nő (beszélgetés)
Aki olyan dolgokat vár egy fórumtól, amit szívesen olvas, az jobb híján olyan hozzászólást ír, ami vagy elgondolkodtat, vagy provokál, vagy ihletet ad.
Aki csupán arra képes, hogy lebassza a hozzászólókat, az így jár... :((
nem baj, hogy ez a lényege?
Miért kell egy 40 éves nős pasinak egy 30 éves nő?
érdekelt volna a téma, ehelyett picsogást olvasok.
Szia!
Szerintem a két fél személyiségétől is függ,hogy lényeges e a korkülönbség.A férjem és köztem 11 év volt.A baj az,hogy egy idő után már soknak bizonyult.Teljesen máshogy vélekedtünk fontos dolgokról...
Köszi az elismerést! :)
Tudod okosságból sosem elég. :))
Egy-két fergeteges dugást! :))
Az is jó! (Csak otthon ki ne derüljön)
Az édesapám azt tartotta, hogy ha a korkülönbségből indulunk ki, egyetlen lényeges dolgot tartsunk be.
A férj életkorának feléhez adjunk hozzá 9 évet. Ha az ara életkora ettől + - fél évnél jobban nem tér el, a szükséges (de nem elégséges) feltételt már teljesítettük a hosszú, boldog házassághoz.
ha valaki nős, vagy férjezett, esetleg még gyerek is van, mindketten tudják, mit várnak a kapcsolattól.
így is jó :)
Se a 10 se a 20 év nem lehet nagy korkülönbség, ha mindketten tudják, mit várnak a kapcsolattól.
És ezt meg is kapják!
Sokkal nagyobb baj az, ha valaki nős, vagy férjezett, esetleg még gyerek is van!
A kérdésnek csupán azt a részét tudom értelmezni, hogy: Miért kell egy ... nős pasinak ...?
De ahogy mások is kérdezték.
Vajon miért kell egy érett 30 éves nőnek egy NŐS pasi?
10 év nem korkülönbség:)
Egyébként nagyon "tetszik", mikor emberek megmondják, mi a "normális". Miért kellene, hogy számítson, mi a "normális"? Az a lényeg, hogy boldog legyen egy pár, nem pedig, hogy a szomszéd mit gondol.
Mi a probléma ezzel?
Én 21 éves voltam a férjem pedig 32 amikor össze házasodtunk. Ez nem beteges. Nem is értem a kérdést!
persze a kor különbséggel nekem sincs gondom, mert szerintem nem a kor számít csak kíváncsi vagyok hogy egy 30 éves nőnek miért a 40 meg 50 éves férfiak kellenek.
Ugyanis én is jártam így hogy mind ketten 30 évesek voltunk aztán egy 40 éves miatt lettem dobva és ez már nem az első. De erre még senki nem adott választ hogy miért a 10 meg 20 évvel idősebb kell egy nőnek.
nekem 21 évesen volt 42 éves párom. háááát.....
nem volt ínyemre ez a hatalmas korkülönbség, de szerettem.
tíz évvel semmi gond nincsen, az normális:)
Látom nem egy pörgős fórum de szerintem a 40éves nős pasi nem azért jön össze a 30 éves nővel mert ő kifejezetten ezt kereste hanem mert egyszerűen ez jön az útjába .
Valószínű minden képen ki akar kandikálni a házasságból és mindegy hogy 30-35 vagy esetleg vele egykorú a nő Ő "csak" kalandozni akar :-(
little lady te vagy a 40es pasi felesége vagy a 30as nő?? Hozzáteszem egyik sem egy jó pozíció:-(
És amúgy itt mi a bibi a korkülönbség vagy az hogy nős ??
Mert az én párom is 10 ével idősebb nálam
További ajánlott fórumok:
- Hány éves lehet ez a pasi?Bejön nektek?
- Mi az oka, hogy fiatal tizen-huszonéves lánykák 50 körüli, főleg egyenruhás pasikkal hetyegnek?
- Az már beteges, hogy 14 éves lány 60 éves, számára csak látásból ismert pasiba szerelmes több, mint egy éve?
- 30 éves pasi, és még nem volt nője. Ez normális?
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?