4. gyermek vállalása 40 évesen (beszélgetés)
Köszi. :)
Nem, először két fiú, majd lány, fiú lány.
Belevágtok?
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mit vállal.
Nálunk öt gyerek van. :))
Három fiunk és két lányunk van.
Ja én sok tejet ittam. :))
De a neten megtalálod azt milyen ételek savasítanak.
Akkor hajrá! :)
Nekünk már késő...de nem bánom!:D
Ez a módszer sem 100%-os sok más is befolyásolhatja még.
De sokaknak megnyugtató a tudat is hogy egy picit is de megpróbálta befolyásolni a baba nemét. :))
Nekem csak az a fura,ha ennyire tudományos alapokon nyugszik a "gyerekcsinálás" (bocsánat a szóért),nem pedig arról szól,hogy szeretjük egymást,sokasodjunk!
Persze,megint más,ha valakinek nehezen jön össze a baba,és azért jár dokihoz,vagy próbál ki dolgokat,de az,hogy még a nemét is befolyásolni akarja...nekem ez olyan idegen.
Bocsi,és tényleg semmi közöm hozzá,hogy ki hogyan csinálja,csak számomra ez távoli dolog!
Az ember folyamatosan befolyásolja ezt. Lehet hogy nem tudatosan de befolyásolja.
Ha valaki túl sok olyat eszik vagy iszik ami lúgosító hatású akkor elég nagy a valószínűsége hogy fia lesz.
A savasító hatású dolgok kedveznek a lánynak.
És nem kell hüvelyöblítést csinálni ahogy Czeizel Endre javasolta ahhoz hogy a hüvely flórája is megváltozzon. Elég ha változik az étkezés.
Én ugyan úgy örültem a fiuknak mint a lányoknak.
Nem baj,csak szerintem nem szükséges!
Sokkal barátibb,ha egy pár örül,akár fiú,akár lány érkezik hozzájuk!
Miért baj az ha valaki szeretne rásegíteni a természetre.
Nálunk a párom családjában mindenhol fiúk születtek.
Anyósom el se merte hinni hogy lányunk fog születni.
Hát,én 35 felett vagyok,a harmadik gyereket várom (2 fiú után lányt),de nem szakemberekre bíztam a dolgot,hanem a páromra...
Nem hiszem,hogy bárminemű "beavatkozás" a természet rendjébe (itt most kifejezetten a baba nemére gondolok) szükséges lenne!
Erősen savas hüvelyben, nem él meg a kisebb Y-kromoszómás sperma, és ez még Czeizel is sokszor elmondta.
Erről új eszembe, a családtervezési tanácsadás 35+ év felett alap. Meg az embrionális, vagy magzati kromoszóma vizsgálat is.
Igen ha nem lobbik, bár lehet 40 évesen alapban az. Ez nem sértés, lehet egy újabb fiú. Majdnem 50% eséllyel, de előzményeket nézve inkább ~80% eséllyel.
Amúgy jó egészséget a picinek, ha megszületik, a családnak meg így és úgy is!
Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, az a lényeg hogy Ti mit akartok.
Ha pedig gondolkodtok rajta, egyáltalán felmerül, akkor akarjátok.
Ja, jól van, az felejtős. DD
Te csak várd nyugodtan a második babát.:)))
Őszinte csodálatom annak, aki 4 gyereket képes úgy nevelni, hogy mindegyikre jut elég ideje, és mellette még saját magára is, és a párjára is.
Nincs kizárva, hogy úgy tíz év múlva örökbe fogadunk egy gyereket, de saját biztosan nem lesz már. Ha ennyire lányt akartok, talán számotokra is ez lenne a megoldás....
További ajánlott fórumok:
- 10 ok a három gyermek vállalása mellett
- Császározás után hány hónap kell az újabb terhesség vállalásáig?
- Hiteltörlesztés vállalása
- Második gyermek vállalása ha az elsővel is cukros voltam
- Mit jelent a Tesco állás hirdetésében a 3 műszak vállalása? Hány órától hány óráig vannak a műszakok?
- Mikor válik éretté egy anya a második gyermek vállalására?