4 éves lányom haja csomóban jött ki, van e másnak tapasztalata erről? (tudásbázis)
Szia!
Van itt egy topik "hajhullás gyerekkorban" a címe. Kérdezzősködj ott,mi lehet ez,oda olyan anyukák írnak akiknek a csemetéik hasonló problémákkal küzdenek,de a legtöbb sajnos súyos eset:(
Hasonló véleményen vagyok én is.
Valami góc lehet a kicsi szervezetében,ami a csomóban való hajhullást okozhatja.
szia,nálunk uyanez volt kb pont akkortájt nekünk is 4-5évesk kora között.elvittük házidoki,vérvétel...abból ki is derült hogy nagyon a vitamin hiányos.ezért azt kellett adni neki elég sokáig 4 hónapig.
de nem gyógyszertárit hanem amit külön a doki az ő súlyára írt fel!
ne aggódj tudom én is agyaltam minden szaron,de szerencsére úgymond csak ez volt a probléma.és szépen kinő újra!
Hogyan jott ki az a ket csomo? Csak ugy spontan? Mekkora csomo? Tudom, hulye kerdesek, foleg egy 4 evesnel a kis csomo is sok hajacska. En is dokihoz mennek!
Azota nem jott ki tobb?
További ajánlott fórumok:
- Hat éves lányom csak úgy tud elaludni, hogy az ágy mellett ülök. Hogyan szoktassam le erről?
- Ha kislányom születne a Kíra nevet választanám neki! Mi a veleményetek erről?
- Kislányom 10 hónapos és csak cicivel tud elaludni! Hogyan tudnám erröl leszoktatni?
- 4 hónapos kislányom még mindig eszik éjszaka. Hogy tudnám erről leszoktatni?
- Másnak is megváltozott a 6 évese? Mi lett a lányommal?!
- A lányom issza a fürdővizet és eszi a fogkrémet. Hogy tudom leszoktatni erről?