3 napja folyamatosan 37, 3, - 37, 2 a reggeli hőmérsékletem. Szabad ennyire magasnak lennie peteérés után? (tudásbázis)
ÁMEN!
:)
az Utrotól lehet magas a hőd, attól függetlenül, hogy van-e baba, vagy nem.
ha van baba, akkor a leghamarabb az inszemtől számítva a 12-14. napon érdemes tesztelni. előtte csak azt mutatja ki a teszt, hogy kaptál peterepesztő szurit (HCG-t)
Szóval jövő hétvége felé érdemes.
Most körülbelül a beágyazódás időszakában vagy. Pihenj sokat, és ne méregesd a hődet, teljesen felesleges, mert most a gyógyszerek játszanak...
Szorítok:)
(kb ugyanakkor fog mindkettőnknek kiderülni, bár én biztos vagyok benne, hogy mindketten pozitívat tesztelünk:))
Szia Babus!
A mesterségesen bevitt progeszterontól magas a hőd (esetleg Utrogestant nem kapsz?).
Természetesen lehet attól is, hogy megfogant a baba, de ilyenkor még nem szabad tüneteket keresni!
Az Inszeminációs fórumban sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról, látogass el oda.
További ajánlott fórumok:
- Ha van egy 30 °C-os radiátorunk, és ebből kettőt veszünk, majd mindig többet és többet, növekedni fog a hőmérséklet?
- Ilyen reggeli hőmérséklettel lehet terhes valaki?
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Felborult ciklus? Furcsa hőmérsékleti görbe...
- A hüvelyváladék vagy a hőmérséklet mutatja pontosabban a peteérés idejét?