3. kerületi általános iskolák - vélemények (beszélgetés)
Szia.
Az èn lányom is most lesz iskolás. Mi a Váradi utcaihoz tartozunk, elèggè vegyes vèlemènyeket hallottam az iskoláról,a leendő tanító nèniről viszont jókat hallottam( Czibulyás Zörög Blanka).
Vèlemènyeket szívesen fogadok.
Èn most leszűkítettem az iskolákat a következőkre: Aquincumi, Kerèk, Váradi, Krudy, Harrer,Erdőaljai, talán Keve ès Fodros.
Az èn lányom kètnyelvű, itthon hallja az angolt, de nem beszèli igazán. Szeretnèk angol kèttannyelvű sulit neki, vagy ahol angolt tanítanak elsőtől. Igazából egy közèp erős sulit keresek, legyenek szabályok, tanulás, de ne legyen megalázás, legyen egy kicsit tyúkanyó típusú tanító,legyen sikerèlmènye a gyereknek,szeressen meg tanulni a 4 èv alatt.
Eddig ahol voltunk nyílt napon, szülőin, vagy iskolacsalogatón: Harrer, Kerèk. Ma megyünk Aquincumiba.Jövő hèten: Erdőaljai ès Váradi, 18.-án Krudy, közte pedig foglalkozások gyerekeknek kül. iskolákban.
Amit a bekerülèsről tudok:
1. helyen a körzetesek kerülnek be
2. Testvèr már oda jár
3. Különböző kèrelmek ( pl. Szülő munkahelye oda tartozik utcailag)
4. Kerületi lakóhelyű gyerek
5. Budapesti gyerek
Ha túljelentkezès van, előfordulhat sorsolás is
További ajánlott fórumok:
- A XVIII. kerületi általános iskolákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat
- VI. kerületi általános iskolákról tapasztalatok? (választanom kell)
- XIII. és IV. kerületi általános iskolák
- XVII. kerületi vagy e kerület közelében lévő általános iskolákról szeretnék véleményeket hallani!
- VIII. kerületi általános iskolák (Józsefváros)
- Tapasztalatok, vélemények a XIII.kerületi általános iskolákról