3 hós gyerekemnek alvás vizsgálatra kell menni. Mit jelent ez? (tudásbázis)
Én is megnyugtatlak, nálunk is volt, egyszer rohantunk is vele az ügyeletre. Nagyon mélyen aludt, és "elfelejtett" levegőt venni. De nagyon durva volt, mindíg felsírt a levegő kihagyás után. Teljesen fel kellett ébreszteni, az is nehezen ment, hát nem kívánom senkinek. Azt mondták 3 éves koráig ilyen előfordulhat. Nem igen volt azóta problémánk, de tényleg ilyesztő.
Biztosan nem lesz semmi probléma, hidd el. Főleg h hallod, h más is tapasztalta
Holnap beszélünk a doktornővel, így még nem tudom.
Az alvás vizsgálatot tehát nem úgy kell értelmezni, mint a felnőtteknél?
Eleinte a mozgásfejlődését vizsgálták, aztán, hogy mennyire figyel hangokra, később pedig kirakós játékok (rájön-e arra, hogy a kocka a kocka kivágásba való, stb), nyúl-e a tárgyak után, próbálja-e elkapni.
Az alvás, bealvás gondok pedig úgy 8-9 hónapos kora után szűnt meg, de másfél éves koráig használtam a légzésfigyelőt, annyira féltettem.
32.hétre született, és születése utáni napon tüdőgyulladást kapott, leállt a légzése, újra kellett éleszteni, egy hétig volt életveszélyes állapotban. Nagyon hamar összeszedte magát.
Nincs semmi komoly vizsgálat a neurológián, de szerintem ne hagyjátok ki. Úgy te is nyugodtabb vagy. Szerintem, nincs semmi baj sem a gyermekednél. Mikor mentek? Majd írd meg mik történtek.
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászati vizsgálati eredmény... Ezek mi rosszat jelentenek?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Vizeletvizsgálat eredménye mit jelent?
- Anyukámat visszahívják a mammográfiás vizsgálat után, aki tudja, az alábbi lelet mit jelent, kérem segítsen!
- Mit jelent az egy 7 éves gyereknél, ha a hallásvizsgálat eredménye: "C" tipusú hallás?
- Mit jelent a nemi3 vizsgálat, mit néz az orvos ilyenkor?