3 gyerekkel, egyedül. (beszélgetős fórum)
Szia! Végül is nem annyira,hisz neked is van 3 gyereked. Remélem ,te nem maradsz egyedül velük,sikerül meg mentenetek a kapcsolatotokat! Persze csak ha te tényleg úgy akarod,mert ,"csak" a gyerekek miatt nem biztos hogy működne. Szerintem!
Látom ,te sem vagy az a korán fekvő-alvó....:D
szia! örülök, hogy itt vagy!
kicsit elkanyarodtunk a témától, amivel a fórumot indítottad, bocsi!
Sajnos olyan megoldás nem létezik ami mindenkinek minden szempontból tökéletes lenne. Azt tartsd szem előtt hogy a gyerekeknek és neked hogy lenne a legjobb!
Egyedül te tudhatod hogy képes vagy -e ezek után együtt élni vele,de az biztos hogy soha többet nem lesz olyan a kapcsolatotok mint az előtt volt. :(
nem bizony! állítólag 9 hónapig tartott, de már ezt sem tudom igazán elhinni. annyira igyekszik most meg már, hogy mindent megtesz, még kérnem sem kell...ha nem így viselkedne, sokkal könnyebb lenne dönteni :)
jól jönne valami tuti javaslat, vagy talán jó lenne belelátni a jövőbe...
mennék is, meg maradnék is...
a bizalom az elszállt, és pont így vagyok én is, ahogy leírtad. késnie sem kell ahhoz, hogy azon gondolkodjak, holvan, kivel és mit csinál
nem tudom ezt megbocsátani neki, de tovább sem tudok lépni...
nehéz helyzet..., vagy én vagyok dilis?
Ha szereted, és tényleg hajt, mindenképp bocsáss meg neki. De akkor tényleg, és ne emlegesd, hánytorgasd fel.
Ahogy mondani szokták: a legjobb családban is előfordul....
a férjem megcsalt, és össze akart költözni a barátnőjével, elhagyva engem és a három gyerkőcünket...
aztán mégsem ment, és most nagyon hajt, hogy minden jó legyen, csak én nem tudom megéri-e így együtt maradni vele. ezért írtam, hogy majdnem!
szia. mi az, hogy majdnem?
Neked is buék! a lényeg, hogy nem kell erőltetni. nekem 9 év után jött az igazi kapcsolat. most is azt mondom, kár, hogy nem vele találkoztam már mindjárt a legelején. bár úgy gondolom, hogy a jó párkapcsolathoz kell az élet bölcsessége is, tizenhuszonévesen lehet, hogy ugyanoda jutottunk volna, mint a legtöbb pár.
Sajnos tényleg nehéz olyan pasit találni,főleg 30 év felett....:(
Szorítok neked hogy a kettőből legalább az egyik nyerő legyen! :D
Én már az elmélet résznél elakadtam,hogy :hol,hogyan keressek partnert,barátot?????????
Ez,jó.....:D
De,biztos van benne valami...
Én olyat szeretnék aki még akar majd közös gyereket. :)
Olyat kell keresni, akinek van saját, és egyedül neveli, aztán lesz egy közös, és mehet a Karinthy: Drágám, a maga gyereke meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket!
:)