Félreértés ne essék, teljesen egyet értek veletek, én sosem adtam hálapénzt(kivéve a szülésnél), de most a gyerekemről van szó és mégiscsak műtik.
Már voltunk kórházban több alkalommal is, eddig még nem adtam egy kezelőorvosának sem, de műtét nem történt. Az egyik doki várta volna pedig, úgy vettem észre, még a zárójelentést is úgy adta ide, hogy behívott az irodájába: gondoskodott az alkalomról.
az én fiamat 2,5évesen műtötték, nem volt fogadott orvosa és nem adtunk hálapénzt. te kapsz valakitől pénzt a fizetéseden felül bárkitől mert a munkád végzed és nem a munkáltatód?
Az én fiam 3,5 éves volt amikor műtötték. Nekünk fogadott orvosunk volt (ráadásul professzor), ezért adtunk neki pénzt, de már nem emlékszem mennyit, max. 10.000Ft-ot, de inkább 5000Ft rémlik. Az altatóorvosnak semmit, és ha nem lett volna fogadott orvos, akkor meg semmit nem adtam volna neki.
3 éves kisfiamat jövő hónap végére jegyezték elő sérvműtétre a miskolci GYEK-ben. Szerintetek mennyi pénzt "illik" adni az altatóorvosnak és a műtétet végző orvosnak? (Fogadott orvosunk nem lesz.)