Orvosnak hálapénzt előre adni hogyan? (beszélgetés)
Nagyon tetszik a válaszod.
Az én tapasztalatom 95 %.
Sajnos ezt kizártnak tartom,mert addigra már bent lesz mire megyek.Azt mondjátok a négyszemközt kérés nem jó ötlet így marad a nagyon hálás leszek kifejezés.Ezt ugyan érti majd más is de a lényeg,hogy a doki is értse.
Köszönöm a kedves szavakat.
Nem vesztegethető meg mindenki, vannak olyanok is, akik egy fillért nem fogadnak el, ezek vannak kevesebben, tiszteletem nekik! De ha hiszed, ha nem, a tapasztalatom az, hogy min. 70%-a elvárja a hálapénzt, vagy igenis megvesztegethető. Van rálátásom, nem csupán csak ahogy gondolom, azt írom le.
Természetesen, egy infarktussal azonnal ellátnak, mert életmentő. De, igaz a ráknál is nagyon fontos mindennap, ott már nem biztos, hogy időben kerül a beteg kellő ellátáshoz.
Vagy egy ínszalagszakadás, ha nem műtenek időben az összehúzódik bonyolultabb lesz később. Ugyanez a sérv, a protézisműtéteknél is.
Ha valaki érzi valami nincs rendben a szívével, várhat 1-2-3 hónapot is, addig simán meghalhat.
Azzal egyet értek, hogy nem mindenki jut kellő ellátáshoz, ebbéli sajnálatomat sokszor kifejeztem már ebben a fórumban is.
Azzal nem értek egyet, hogy ez azért történik meg, mert nem lett megvesztegetve az orvos, klinikavezető ( ! ) stb.
Részemről befejeztem ezt az egész fórumot.
Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt.
Nyilván ha az egészségem nem tenném kockára a további több hónap várakozással,fel se merült volna ez bennem.
30éves létemre levagyok százalékolva,na ez se ok nélkül lett ám.Úgyhogy Fat Black örülj annak,hogy egészséges vagy és addig ne ítélj amíg nem kerülsz ilyen helyzetben.
A többieknek szép estét.
Sziasztok!
Esküszöm,hogy nem adtak időpontot.Legutóbb már emailben kértem mégsem adtak.Én se találkoztam még ilyennel pedig több műtétem volt mint másnak egy életen át.Itt ugye adtak ahova jövőhéten megyek,de sajnos lemondtam,mert nem gondoltam,hogy így hitegetnek majd.
Meg is bántam elhiheted.
Köszönöm a jó kívánságot.
Szép estét neked.
Én nagyon megértem azt a kétségbeesést, ha valaki kilátástalannak érzi a helyzetét. De ebben a történetben nekem vmi nem kerek. Ha egy TB támogatott műtét indokolt, annak kitűznek egy időpontot (azt se fél-, egy év múlva), és elvégzik, nem kell a betegnek kilincselni, hogy ki vállalja és mikor.
Kívánom neked a legjobbakat!
(És időpontért tényleg nem fogsz tudni se kit lefizetni)
Miert gondolod, hogy a kockas pulcis, csoro, egesz eleteben gurcolo Mari neninek, akit 2 eve vettek a listara elite Kell teged engedni a mutoben?
Mondj egyetlen beteget a listen, akirol tudod, hogy brahibol van ott, es nincsenek fajfalmai.
Nem velem akarsz kicseszni, te kis utolso csalo, hanem azokkal, akik igyanolyan vagy hasonlo problemaval varnak.
Gondolod masok hobbivol varnak?
Szerintem Aki vesztegetessel lebukik, orokre ki kellene zarni a TB-bol.
Nem kívánok neked semmit csak éld azt át amit én az elmúlt 3 évben.Utána,ha ez meg van én is írok neked hasonló szépeket.
Na takarodj innen.
Egyszerűen tragédia ez a hosszú várakozási idő.
Ha indokolt a műtét -márpedig feltehetően az, akkor azt kivételes esetben lehet halasztani, de állandóan tologatni az időpontot nem.
És pénzzel sürgetni sem: senki sem fog ezért az állásával játszani.
További ajánlott fórumok:
- Orvosnak mennyi hálapénzt illő adni?
- Kézműtét esetén mennyi hálapénzt illik adni az orvosnak?
- Mandulaműtét után mennyi hálapénzt illik adni választott orvosnak?
- Mikor adnátok oda az orvosnak a hálapénzt?Előre vagy utólag?
- Ti szoktatok a fogorvosnak hálapénzt adni a körzetes rendelőben?
- Pszichiátriai kezelésért /kórházi bentfekvés/ szokás hálapénzt adni az orvosnak?