3-4-5 éves gyereketeknek már van konkrét kívánsága karácsonyra/születésnapjára, vagy ti választotok még ajándékot? (beszélgetés)
Bizony:O
Az osztálytársaknak is van,meg ennek-annak,és neki is kell.Próbálom megértetni vele,hogy nem fogja használni-itt van az én gépem,ezen játszhat.
Most az osztályban az elektronikai cikk a menő.
A legújabb telefon,stb.
Szerencsére a fiam megelégszik a legolcsóbb mobillal-azt is akkor viszi magával,ha kirándulni mennek,hogy tudjon értesíteni,amikor megérkezik.
Az én időmben,nagyon tudtunk örülni egy Rubik kockának-nem is tudom,hogy harminc évvel ezelőtt volt-e legó.
Laptop, tablet 10 évesen már "elvárás"??? óóó banyek :S
Az enyém még csak 5,5 éves, egyelőre abszolút teljesíthető kívánságai vannak, a legutóbbi a pecabot (egyébként lány)
Akkor én nagyon szerencsés vagyok,mert az öt éves fiamnak szerencsére nem volt határozott elképzelése.
A lányom elmondta tavaly-akkor még 5 évesen,hogy miket szeretne-egy egész listát rajzolt le:oo
Ezekből válogattam ki az értelmesebb játékokat.
A fiam most tíz éves,és természetesen ő már laptopot kér,vagy Tablet gépet.
Komoly igények:ooo
Kislányomnak (5) nagyon konkrét kívánsága van:
-Rózsaszín babakocsi, sírós babával, nem nevetőssel, mert ha sír, megcumiztatom, én az anyukája, és visszaalszik. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Mi a gyermeketek kívánsága karácsonyra?
- Hajbavaló szettet keresek. Hol lehet ilyet kapni? 3 kislánynak a karácsonyi kívánsága. Fontos!