26 fok melegben megfáztam és fáj a torkom is. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
13. fortissimafingus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 13:38
Nem megfázás, hanem vírus. Amúgy együttérzek, nyáron a legkellemetlenebb.
12. Sz123
jún. 6. 08:47
Nálunk is ez van, én már egy hónapja kínlódok vele, a gyerek és a férjem "csak" pár napja.
11. 5904c88073
jún. 6. 08:44
Szintén. Az egész család beteg. Szerintem covid lehet, mert anyámnak csupa kiütés a teste, mint mikor covidos volt, a férjem meg alig tudott aludni, úgy fájtak az izületei. Nagyon elegem van már, folyton van valami.
10. Plútó00777
jún. 6. 08:08
Nálunk ugyan ez van 2 tete +köhögés.Engem még mellkas röntgenre is elküldtek.Bár a leletet nem értem mert(latinul van) :)
9. supin
jún. 6. 04:26
Gyógyulj mihamarabb.
8. Averina
jún. 6. 02:03
Elkaptál egy vírust. Egyébként télen is vírus (vagy baktérium) betegít meg, és nem a hideg. Annyi, hogyha tartósan fázunk, akkor nehezebben védekezik a szervezetünk.
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 5. 21:21
Gyógyulj gyorsan🥗🌞🍵🍵
6. Ágio8405
jún. 5. 21:02
Virus melegben is van. Ha melegben nem lenne betegség akkor a trópusi vidékeken soha senki nem lenne beteg, de mint tudjuk ott is van ugyanúgy influenza stb.
5. Panna.33
jún. 5. 19:03
Az megvan, hogy ez általában virusfertőzés okozza ezeket?
Jobbulást!
Most én is náthás vagyok, de nekem most kiírtották a limfocitáimat.
4. Gabor0928
jún. 5. 18:50
Nálam ilyen akkor volt amikor D vitamin hiányos voltam. Napot eleve kerülöm + kiderült hogy laktózérzékeny vagyok így leálltam már egy ideje minden tejtermékkel. Ennek ez lett az eredménye. Persze erre is magamnak kellett rájönnöm, mert 1 orvos nem kérdezett rá...
3. tumbo2
jún. 5. 18:08
én mindig meg tudok fázni.télen-nyáron.
2. bnedora
jún. 5. 18:07
A családomban többnek 2 hete ilyen betegsége van. Jobbulást!
jún. 5. 18:07
A vallomás: "26 fok melegben megfáztam és fáj a torkom is."
További ajánlott fórumok:
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- 23 év után allergia, vagy mégis megfáztam?
- Mit tegyek, ha már megfáztam, de még nincs lázam? Használ ilyenkor az ágyban maradás, vagy csak belázasodok?
- Nagyon megfáztam a hétvégén...a doki szerint tüdőgyulladás...lehet fertőző?
- Nagyon megfáztam, szinte percenként törölgetem az orromat! Mit tehetnék, hogy csillapodjon ez a nagy orrcsöpögés?!