25.házassági évfordulóra milyen ötletes és nem túl drága meglepetést lehetne szerezni? (tudásbázis)
11. pierot
2010. jan. 7. 13:31
a budai várban a Széhenyi könyvtárban lehet beszerezni, a honlapon minden rajta van. érdemes megrendelni tényleg nagyon ötletes és a legolcsóbb 2.400 ft volt tavaly, sok újságból lehet választani 3-at a többit nézd meg...
10. fdóri (válaszként erre: 5. - Czfhk)
2010. jan. 7. 13:02
Szia! Ezt ha Budapesti vagy a budai várban tudod beszerezni. Ha érdekel megkérdezem a bátyámtól hogy pontosan hol, mert vele jártam ott egyszer, de már nem emlékszem.
9. Kék
2010. jan. 7. 12:23
Húha!
Ez mind nagyon jó!:))Köszönöm Mindenkinek!
8. terek
2010. jan. 6. 23:56
barátaim 25.évfordulójukra ágynemű garnitúrát kaptak amin a házassági fotójuk volt :) szerintem nagyon ötletes :)
7. Zselice (válaszként erre: 6. - Zselice)
2010. jan. 6. 23:52
Ezt akár a korábban említettek mellé is lehet:)
6. Zselice
2010. jan. 6. 23:51
Szerintem szerezz be meglepetésnek valami szexi rucit magadnak, és várd gyertyákkal teli szobában, pezsgővel:):) Biztos örülni fog neki:)
5. czfhk
2010. jan. 6. 23:39
Szia! Megszerezhetnéd egy 1985-ös újság egyik számát, hogy egy kicsit nosztalgiázzatok.
Sok boldogságot a továbbiakban is!
4. nMucus
2010. jan. 6. 23:38
Mi Nővéremmel a szüleink 25ik házassági évfordulójára azt találtuk ki, hogy a 25év fontosabb eseményeinek fényképeiből montázst csinálunk és A4es méretben előhívatjuk, keretezzük...
Sajnos nem sikerül kiviteleznünk, pedig nekem nagyon tetszett az ötlet.
3. Kék
2010. jan. 6. 23:35
Egy hónap múlva ünnepeljük az
" ezüstlakodalmunkat" és arra szeretnék valamilyen jó ötletet,ami nem szokványos és mégis kedves!Ötleteket várok!:))
2. Indián lány
2010. jan. 6. 23:34
Utazás,vagy ha tárgyra gondolsz,akkor egy festmény.Esetleg gravírozott poharak a névvel,dátummal.
1. Kék
2010. jan. 6. 23:32
25.házassági évfordulóra milyen ötletes és nem túl drága meglepetést lehetne szerezni?
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- Írd le mikor van a hazássági évfordulótok a pároddal?
- Házassági évfordulóra idézetek, versek, sms-ek, képeslapok
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Ma van a 11.házassági évfordulónk.Nektek hányadik?Mikor van?