2.5 hónapos babának milyen tápszert adjak? (tudásbázis)
Ajánlom a Beba HA sensitiv 0+
Csökkentett laktoztartalmu.
Illetve szerintem mindenképp HA vegyél, talán pár napig nem okoz gondot.
És ami eszembe jutott, hogy délelőtt, és délben kapja az új fajtát du meg este a meg meglévőt, hogy vmilyen panasz eseten ne este vagy éjjel kelljen szenvednie.
müllerben humana-t biztos találsz.
mi nem ittunk tápit, de nekünk anno azt írta fel az orvos.
persze kérdéses, hogy drogériában ekkora gyereknek HA-st kapsz-e... sztem az itthon is inkább csak gyógyszertárban van (vagy nem? nem tudom, nem használtuk)
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mi vált be.
Külföldön vagyunk még 1 hétig, tejem egyre kevesebb, amit felírattam tápit, annak a fele már elfogyott. Félő, hogy nem lesz elég. Most Milumil HA 0+ start-ot kap a pici. Nézelődtem itt a környéken, de ilyet nem találtam. Hipp tápi van, meg egy másik nevű, amit nem ismerek. Ma megyünk Müllerbe meg egy másik nagy üzletláncba is, hogy mi a választék.
Hipp tápiról tapasztalatok vannak?
Remélem, hogy kitart a tápszer, de ha nem, valamilyet vennem kell majd. Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tápszert adnátok 7 hónapos, anyatejes babának?
- Mennyi folyadékra van szüksége egy 6 hónapos babának? (Még kap 2x2dl tápszert)
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- 6 hónapos kortól milyen tápszert adtok a babának?
- Mennyi ideig nem lehet egy 2 hónapos babának széklete ha 80%-ban anyatejet 20%-ban tápszert kap?