2023/24 Téli babák (beszélgetés)
Szia Deiss, de jó, hogy írtál 🤗😊
Akkor a genetikai uh mindjárt itt van 😍
Mi 21+4-nél járunk.❤
A tegnapi meleget +szelet nagyon nehezen bírtam... sokat keményedett a pocak. 😑😑
Mi 18+5 ☺️ alapjába véve nem panaszkodom, nem alszom jól, sokszor kelek fel hajnalban, de Barnabás jól van. Nődögél szépen. 😌
Most már, aki jobban ismer ő látja a hasam, aki nem az még simán hiheti, hogy visszahíztam.😅 bár már sokat simogatom/tapizom.🙈
Jól vagyunk,asszem.😅Nekem az émelygés még nem akar megszűnni,de kedden megyek a 12hetes uh-ra és 6-án genetikára.😊
Ti hogy bírjátok az időjárást?Ki hogy van?Hol tart?🙂
Hogy vagytok? Hogy döntöttél?
Mikor lesz az első genetikai?
Jaj de jó ❤️ örülök ❤️
Nézz utána, én úgy tudom, hogy nifty kiválthatja a biopsziát. ☺️ tudom sok, de jól szűr és nem szúrják a pocakot se. :)
Sziasztok!Bocsánat,hogy nem jelentkeztem,de kicsit sűrűre sikeredett a múlt hétvége.Bölcsis lányom ballagása volt,közben készültem vizsgázni...
Na de a lényeg,hogy erős szívhanggal egy élő embrió láthatón.Most 10 hetes kb.Júlizs elején megyek kombinált tesztre,genetikai tanácsadásra.Még a védőnővel kell felvennem a kapcsolatot kiskönyv ügyben,hogy tudjak menni tovább laborra,EKG-ra.😊
Most azon gondolkozom,hogy érdemes e kombinált tesztet csináltatnom egyáltalán,mivel a korom miatt méhlepény biopszia lesz valószínűleg.🤔
Igen, nagyon “nyár lett” mindenhol. ☺️ Majd írj mindenképp, hogy mi volt. De a rosszullét szerintem nagyon jó jel azért. 🙂
Én ma megint megjártam az ügyeletet, mert pecsételtem, kiderült, hogy van egy kis méhszájsebem.🤦♀️ elvileg a babára nem lesz hatással, nálam előfordulhat pecsételés. Már írtam a dokimnak is, hogy mivan.
De, hogy ez honnan lett..🥲🤷♀️
Barnabás jól van szerencsére, már 9 cm, aktívkodott az ultrahangon.☺️
Köszönöm kérdésed,talán kezd enyhülni a rosszullétes időszak,aminek szívből örülök,mert szenvedés volt így dolgozni,létezni.😣Csütörtök délután megyek orvoshoz.
Nagyon elcsöndesedett a fórum mindegyik csoportja,de azért mindig fellesek,hátha történik vlmi.😊
Ti hogy vagytok?😊Bírod a meleget?
Sziasztok!
Ciklus szerint ma töltjük a 14.hetet.
Megérkezett a Nifty eredménye. Mindenre alacsony kockázat, és kisfiú! 💙💙
Nyilván én se mindennap ettem 😅 de be kell vallani, hogy a 4-10. Hétig nagyon sokat rendeltünk, mert nem tudtam főzni.🙄
Én valami csoda folytán még nem híztam 😅 pedig nagyon hízékony vagyok.🙈
Jajj de jó❤️ már velem is volt benn 2x a férjem, nagyon lelkes, annyira cuki. ☺️ nekünk már publikus, de alig várta, hogy elmondhassa mindenkinek ☺️
Ekcemára nem tudaz valami krémet használni? ☹️
Én is már csak leggingsben megyek, ha tudok.🙄 meg rendeltem pont sheinről rendeltem egy kismama térdnadrágot a jóidőre, kiváncsi vagyok, hogy jó lesz-e.
Kis colát próbalj meg, vagy nekem pl a savas víz vállt be az émelygésre( meg az evés😅 eskü a burgerking úgy elnyomta a savam, hogy 1 napig jól voltam utána)
Görcsölgetés elmúlt?
Én már jól, szerencsére. A napokban hagyom el a progeszteront, kicsit félek is tőle, de elvileg már a méhlepény átveszi a szerepet.
Szerdán voltunk genetikain+niftyn. Minden rendben volt az uh-n, sokat mocorgott ☺️ a niftyre még várunk, de jó lenne, ha jövő héten már megjönne 🥺
Csütörtök megvolt a vérvétel is, a tsh-m alacsony, de csak a normál tartományhoz, mert amúgy tök normális terhesség alatt az alacsony tsh. Plusz a basophil alacsony, az nem tudom mi lehet, majd a doki megmondja, de szerintem nem rossz eddig. :)
Nem mitatta meg magát a kicsike?🙂
Szegényke,jól megkeseríti az életed az ekcéma.😕Nincs rá vlmi krém?Lányaimnak szokott lenni és kikeverős krém van rá nekik.Az szépen rendbe hozza.Biztos van terhesség alatt használható is.Jobbulást kívánok!❤️🩹
Ma megvolt a 12.heti genetikai UH. Azt mondta a doki, hogy minden rendben. 🥰🥰 Ez már hasi ultrahang volt (bár amikor időpontot kértem telefonon, akkor azt mondta az asszisztensnő, hogy hüvelyi uh lesz), így most először a férjem is bent volt magán a vizsgálaton is. Hétfőn lesz a Nifty.
Az ekcémám továbbra is durva a kezemen, meg pár napja az arcom is bepirosodott, kiszáradt, kipersegett, időnként kegyetlenül viszket is, de szerencsére nem állandóan, mert majd'megbolondultam, amikor elkezdett úgy viszketni.
Szóval, én annyira nem vagyok jól, de a baba legalább remélhetőleg rendben van!!
Többiek??
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- 2008 téli babák
- A kisfiam téli ruhában kb 12 kg, a legtöbb babakocsi 15-ig terhelhető. Ismersz olyat ami jó és nagyobb súlyt is elbír?
- Peg Perego Pliko babakocsit használ valaki? A gyári lábzsákja elég meleg télre? Vagy kell plussz téli zsákot venni hozzá?
- Miből áll egy téli babakelengye?
- 2011-es őszi és téli babák fóruma