Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A kisfiam téli ruhában kb 12 kg, a legtöbb babakocsi 15-ig terhelhető. Ismersz olyat ami jó és nagyobb súlyt is elbír? fórum
A kisfiam téli ruhában kb 12 kg, a legtöbb babakocsi 15-ig terhelhető. Ismersz olyat ami jó és nagyobb súlyt is elbír? (tudásbázis)
Tanácstalan vagyok. Nem akartok olyan kocsit venni amit 3- 4 hónap múlva parkolhatok a garázsban, mart nem fér bele a gyerek. Nem is találtam nagyon találtam olyat ami többet bírna. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az én gyerekem is vígan babakocsizik még, főleg ha elfárad.
Chicco Simplicity-nekem nagyon bejött. Könnyű, strapabíró, mindent tud amire nekem szükségem van. Mi anno a Kika-ban vettünk, Teszveszen, Vaterán szokták használtan hirdetni.
nekem a kislányom is 10 hósan annyi volt,az étvágya is nagyon jó mégis 13kg 2 évesen.a babakocsink pierre cardin ps692,elfér benne és még a súlyát is bírja.
Mennyi idős a kisfiad?szerintem egy átlagos gyerek,ha már 15kg,nem hajlandó babakocsiba ülni.a kislányom 2 éves 13kg és nem tudom mikor használtuk utoljára.
Én nem mertem megvenni ezt a méretű babakocsit, mert azt hittem hip-hop elérjük a 15 kg-ot. A fiam majdnem 4 éved és most 15 kg, 2 éve nem babakocsizunk, szóval jó lett volna.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.