2018-ra várom a babám (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is 2018.március végére várom a kisbabámat. 20.heti uh-n azt mondták, hogy kislány.
Semmilyent.
Én már csak azért sem tartom jó ötletnek olvasgatni mert 1 vagy bepánikol az ember lánya, vagy pedig elképzel egy valótlan dolgot aztán csalódás éri ha nem úgy alakul.
Inkább magamra a testemre és a babóra koncentrálok.
Sziasztok!
Ti milyen várandóssággal és szüléssel kapcsolatos oldalakat meg történeteket olvastatok? Könyvek?
Leginkább személyes tapasztalatokat olvasnék.
Jó és panaszmentes várandós hónapokat nektek! :)
Gratulálunk! :) 2018-ban lesz a szülés? Fiú vagy lány lesz? Ha lány akkor legyen Júlia. Úgy mint Júlia néni. Heather, Sam kisebbik lányának Júlia gyermeke van:
100. rész: Sam és Xélia boldogok mert Heather lány unokával tér haza. A kislány neve pedig Júlia. Júlia néni emléke így tovább fog élni Sam boldog családjában. Mindenki boldogan él tovább.
Nagyon gratulálunk a kisbabához, egyél egészséges dolgokat és kerüld a sok stresszt!
Sziasztok! :)
Klára vagyok, 27 éves, Sopron környéki, de már pont Ausztriában (Deutschkreutz) lakunk.
Van már 2 kisfiam, Kevin 5 éves, Emil 2.
A 3. Babát már nagyon vártuk, terveztük, megszakításokkal már 1 éve, és 17.-én teszteltem pozitívat, VÉGRE! :) Utolsó mensi Április 5.-e volt, de 23.-án is véreztem, szóval nem tudom pontosan, melyik számít,...
Ma voltam Dokinőnél, és 2mm-es volt a baba, szóval kb 6 hetes lehetek most. :) 4hét múlva megyek újra.
Szóval 2018 februárban valamikor a várható szülés dátuma. Mindkét szülésem császár volt, mert rettenetesen szűk a csípőm, az első babának jól össze is nyomta a csontom, amikor sima szüléssel próbálkoztunk, de szerencsére már másnap szép kerek normális feje volt, semmi baja nem lett. :)
A harmadik is Eisenstadtban fog születni, tervezett császárral.
Természetesen most már jó lenne egy kislány, neki Chloe lenne a neve, de ha mégis jön a harmadik muskétás, akkor Dennis lesz. :)
Én is jelentkeznék a Facebook csoportba.
Mai első ultrahangkép:
Sziasztok :)
Most már biztos <3
8 hetes vagyok.
Sírtam a boldogságtól, amikor Közölte a doki.
Viszont nem dolgozhatok, bár konkrétan nem azt mondta, hogy veszélyeztetett vagyok, hanem azt, hogy ugye nem akar dolgozni. Én mondtam, hogy de, mire ő: Ha én azt mondom nem akar? Hát akkor nem akarok :D :D :D
Sziasztok!
Elkészült a face csoport, aki szeretne jelentkezzen, 2018-ban babázunk - csoportnál.
a kis huncutok :D
megyünk boltba, ma gyros lesz ebédre.
További ajánlott fórumok:
- Második babámat várom, sok a félelmem, beszéljük ki
- Első babámat várom és aggódom
- A harmadik babámat várom, egyedül. Segítséget szeretnék kérni!
- Harmadik babámat várom.Nagyon lent szúr a hasam, néha menni sem tudok.A doki szerint ilyenkor már mindent megérzek.Volt már ilyen valakinek?
- Kinek milyen volt az utófájás többedik gyermek után? A 3. babámat várom, és érdekelne, tényleg erősebb-e mindig.
- 35 évesen a második babámat várom!