2017 április babák (beszélgetés)
Szia. Nekem a 23.héttől voltak fájásaim,és kemémyedés is,semmit nem jelent,a szerveze készül a nagy napra. 38+2 hetesen szültem ,csak a derekam és farcsontom fájt plusz tolófájásokat éreztem 10 percenként,bementünk a kórházba 2 ujjnyira nyitva voltam már,3 óra mulva a karjaimban tarthattam a kisfiamat. üdv: 1 hetes baba anyukája
:)
Sziasztok!
36-37.Hetben jarunk...tegnap NST es vizsgalat utan kiderult 2333 a mehszaj es mehnyak ertek...de haza engedtek... azzal hogy vagy 24 oran belul vagy a heten kint lesz mano...jart mar igy valaki? Mikorra lett meg a baba?
Joslozok,mensi szeru gorcsok mintha meg akarna jonni erzes,kemenyedes de egyre surubb...valaszokat koszonom...
Gondolni se tudok rá. Szerencsére Apa is csak a babára koncentrál,első baba neki,nekem az előző kapcsolatomból van a másik fiam,ugyhogy most azt mondta kibírjuk ,Mi legyünk jól az a legfontosabb
Nekünk óvatosan volt nemi élet eddig, most viszont már nincs, ez a baba érdeke is, de másképp is meg lehet oldani, hogy apa ne legyen elhanyagolva...
Ha 2000,akkor még teljesen zárt vagy,csak a méhnyak rövidült.
Sztem ez ennyi idős terhesen már nem olyan gáz.
Persze vigyázni kell még pár hétig,meg kímélni magad amennyire lehet
Nekem is 37.hétig.Van egy olyan érzésem hogy mi találkozni fogunka kórházban :D
2000. Én azért mozgok kicsit ,mert az állandó fekvés se jó szerintem ,hiába mondta a doki.Házasélet tilos!!!Mondjuk nálunk ahogy megtudtuk hogy baba van max2 szer voltunk együtt,a legfontosabb a baba,összebújni bármikor lehet majd szülés után 6 héttel.
Én 32+1-re bekerültem a kórházba. Kaptam tüdőérlelőt (12 óránként), és magnézium infuziót. Volt minden nap ctg, ultrahang is. TEgnap jöhettem haza. Külső méhszáj nyílt, belső elkezdett kinyilni. Ágynyugalom, 37. hétig 3*2 magnézium.
Milyen lett a méhszáj értéked?
Nekem is rövidül,és külső méhszáj 1 ujjnyira nyitott,2100-1100 közötti.a pihenés nálunk már hetek óta tart,szinte egész nap fekszem
Örülök ,hogy jólvagyto,tegnap voltunk 34+2 ,2500grammal,felpuhult méhszájjal,szigorú pihenésre intett a doki,azt mondta márc 15.ig huzzuk ki ,nagyon ki akar jönni a kismacim :)
Mi is jól vagyunk,34+4.
Én is érzem az édes terhet már,nekünk is 4 kg körüli fiúcskat mondanak.
Meglátjuk.
En remekul, bar fizikailag most mar kezd egy kicsit nehez lenni :) Most toltottuk a 33.hetet, a mult heten 2160 g-os volt a lanykam, a doki szerint atlepi majd a 4 kg-t :D
Megvolt a látogatás,különösebben nem volt értelme szerintem,a szülésről beszélgettünk.Már csak szülés után találkozunk,gondolom kijön
Szinte András.Nem lehetelérni csak rendelési időbe azon a számon ami megvan. ak csüt. 14-18
Inkább hívd potyára. Ki az orvosod? Azt tudom ugyanott szülünk. Viszont ott csak 36. héttől lehet.
vannak azok is,igen.Mondtam az orvosnak ezt mondta h szedjem,de majd mingyár utánanézek ennek amit írsz.
Én Keszthelyen fogok.
Vannak keményedéseid is? A magne b6 nem túl erős úgy hallottam,én magnesi citricit szedek,recept nélkül is tudsz venni. Ez hatékonyabb azt mondják
Szedem a Magne b6ot napi 3x1-et.
Te hol fogsz szülni?:)
Sziasztok!
Már olvasgatlak titeket egy ideje. Mi is áprilisra várjuk,hivatalosan április 4.
Szóval Bettina kb ugyanakkorra. Én mképp hívnám a dokit,azért még jó lenne ha bent maradna. Ha görcsölsz,nospat vehetsz be,meg magnéziumot is nyomasd nyugodtan. Ezeket én is szedem,bár én a méhszáj miatt. De ettől baj nem lesz. A frontok amúgy tényleg bekavarhatnak...
32.hetet töltöttem kedden.
Április 5.
Ez nem a front most is görcsölök,nemtudom hogy felhívjam -e a dokimat,nem akarom hogy hülyének nézzen.
A héten sok a front :(
Mikorra vagy kiírva hivatalosan?
Hányadik hetet töltötted?
Én ma töltöttem a 31. hetet.
Szerintem nekünk már nincs sok hátra,a kislegény nagyon ki akar jönni,tegnap 9-hajnal 2ig 5perces fájásaim voltak ,szerencsére egyformán fájt nem erősödtek.
Nekem azt mondta mivel 3. baba, nem tud újat mondani. Nekünk lakásban van kutya, arra mondta, hogy a gyerekszobából való lezárást oldjam meg. Vettünk is az ajtóra egy rácsot, így már ez is megoldva.
Valakihez megy /ment ki a védőnő? Mit fog nézni ,14-én jön hozzánk
Az nem vészes.Nekem mikor távozott a nyákdugó akkor indultunk el,mert én otthon kádba ültem és nem is figyeltem az időt.Emlékszem 21:30kor rtünk be 22:00.re megszületett Tomika.
Mindkettő: rövidebb volt, de sokkal intenzívebb, fájdalmasabb!
Hajnal fél 1-kor kezdődtek a fájások, voltak szünetek. Fél 5-re értünk be a kórházba, 5 körül kerültem szülőszobára és 7-kor megszületett.
nekem az első pontosan 40.hétre . ÉS neked a 2. nál rövidebb volt a vajudási idő,vagy maga a szülés?
Első 38+6-ra jött, a második 40+2 :)
További ajánlott fórumok: