2016 novemberi babák (beszélgetős fórum)
Cumit elvenni hogy sikerült?
Szerintem még iskolába is lesz 😄 csak alváshoz kapja meg, de nem tud elaludni nélküle..
A pici meg nem kért a cumiból. Helyette megtalálta az ujját. Annak sem örülök 😅
Köszönjük 😊
Nálunk a beszéd nagyon durva szinten van. A két éves státuszon már a 3 éves szinten volt. Most azt mondta a védőnő, egy középsős ovisé. Mellette vannak más nehézségek. Szófogadás és társaik 🤭🤭
Most már a szobatisztaság is alakul. Nem biztos, hogy novemberre összejön. Ez egy vidéki kis ovi, beiratva be van, év közben is mehetünk.
Sziasztok.
Gratulálok Eszty! 😍
Nagyon jó lesz picit később, szuperül el fognak játszani a lányok. Tiszta hercegnős lesz minden. 😁😁😁
Zsófi megy oviba novembertől vagy majd jövőre?
Nálunk Sári még bölcsis, nagyon szereti, meg a gondozó nénik is őt. Ahogy tölti a 3-at (nov.22), megy oviba. Kezdek is tőle rendesen félni, hogy ott is ilyen jó lesz-e, mert itt ő a csoport legaktívabb tagja, főnökasszonynak hívják, úgy intézkedik. 😁
Pelus nálunk csak éjszakára van, de az is csak elővigyázatosságból, 99%- ban száraz. Nagyon bevált a Bilikönyv, sokat olvasta, és pikk-pakk ment is a bilizés, vagyis inkább wc-be pisilés-kakilás. Ami nálunk nehezebben ment, az a cumi elvétele. Friss a dolog, egy-két hetes, de gyorsan megszokta, már nem is keresi.
A beszéd a bölcsivel nagyon beindult nála, talán túlságosan is. 😂😂😂 Teljes mondatokban beszél, egész nap. 😀😀😀
Többiek? Hogy vagytok?
Gratulálok a kistesóhoz.
Örülők hogy jól vagytok!
Bence bölcsibe jár, de két hét és oviba kezd. A szobatisztaság még nálunk sem megy, de próbálkozom. Már az ovi miatt is.
Szia!
Mi meg vagyunk köszi!
Zsófi novemberben lesz 3, Emma 6 hónapos.. vannak szuper napok, vannak nehezebbek. 😁
Van persze kis féltékenység, de babusgatja is a kistesót.
A szobatisztasággal még gondok vannak. Hiába volt nyár..
Ti hogy vagytok?
Köszi, ek5ek is. Majd eltelik ez az idő.
Már csak jobb nekem is így mindjárt 18 hetesen mint az elején.
Neked nem első babaként mikor erezted h megmozdult?
Nekem is pihi van, vége a hétvégi sétáknak.
Tegnap voltam dokinál, baba szívhang ok, de a cx 3100 lett, tehát külső méhszáj ujjnyira nyitva. Bár a dokim szerint 3.babánál gyakran ez szokott lenni s minden oké, mi mégis elővigyázatosak leszünk párommal, így pihi es no sex.
A lepény is, minden tök jó helyen van, víz átlagos, baba méretei is..
Szóval nem igazán tudják a vérzés okát.
A doki azzal magyarázta, hogy lehet beindult kis méhmozgás..
Próbáljak én is minél többet pihenni. Ami azért a 2 éves mellett nem olyan egyszerű.
Néha csak sírnék, ha ez már most ilyen nehéz, mi lesz később.
Nálunk épp ez az hogy nem. Mindkét oldalról férfi uralom van :(
Talán ezért is örültem volna két lánynak.
Én is azt mondtam Dórika után h több gyerek nem lesz.
Aztán ma mar 27 hetesek vagyunk Lilla babával.
Február elején 21 hetesen 4D, utána 28-30 hetesen megint akarunk még menni 4D
Szóval nem volt könnyű, de utána már nem volt több ilyen.
Pihenj sokat, amennyit csak tudsz. Én úgy csináltam, hogy volt a nappaliban egy kihúzhatós kanapé, ami teljesen a földön volt. Azon feküdtem-ültem, ott játszottam a fiammal, ott tettem tisztába...próbáld kerülni az emeléseket.
Gratulálok a kis hercegnőkhöz. 😘😘😘
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek! 😉
Nem esetleg a méhlepény van kicsit elöl? Nálam is volt barnázás a másodiknál 24 hetesen, ami a méhlepény miatt volt, de nem kellett bemennem kórházba, hanem egy hétig fekúdnöm kellett és pihenni. (Egy 13-14 hónapos mellett ez azért n
Köszönöm 😊
Csak a 28.hét még olyan korai.
Azóta kb csak a bugyimat lesem, nincs-e gond.
Doki is a 38.hetet lőtte be célnak. Az már "csak" 10 hét 😊
És nem lesz tuti kistesó? 😊
Szia! Én csütörtökön voltam 28 hetes.
Sajnos kórházban voltam most 3 napot, mert véreztem.. kaptam 2 tüdőérlelőt is. Tegnap jöhettem haza.
Elvileg nálunk is kislány 😊
Eszti hogy vagytok?
Mennyinél jársz most?
Én 16+5 hét, vasárnap töltjük 17 hetet, 4D voltunk 15 hetesen, kislány lesz elvileg megint.