2014 szeptemberre várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap délelőtt megszületett picinyke 2. lànykànk. 4500 gr-al és 59 cm-el. Mindketten jól vagyunk.
Gratulàlok a többi újdonszült anyukànak és babànak én is.
Sziasztok!
Megjöttünk...
Réka babánk augusztus 29.-én megszületett.
Pindúrka baba,de már hízott,amióta haza jöttünk a kórházból.
Bővebben írok,most dolog van...
Császárral fogok szülni,valószínű,hogy nem fogok ugrálni egyből...
Úgyhogy majd azt is figyelembe fogjuk venni,nekem is hogyan is jó.
Na és igen,ha kell,napközben kezdetben lesz segítség,de éjszaka meg nem?
Hát ne csodálkozzon ha esetleg egy zombival találja szembe magát...
De majd alakul,neki első baba.Még nincs tisztába dolgokkal.
Nekem előbbre hozták a szülés időpontját.
2 császárom volt,és a méhemen lévő heg vékonyodik,ezért a doki szeptember 2-re előre hozta az időpontot,11 helyett.
Első babám melletünk aludt és párom is ment úgyan úgy dolgozni,mi az hogy külön rakna téged és a babát mert ő kiszeretné pihenni magát,te esetleg nem te meg utánna egésznap vele vagy sőt még csináljad a házi munkát is!!Szóval te két műszakot csinálsz ő meg csak egyet?!Szerintem ez nem igazán fer!Ővé is úgyan úgy a gyermek,szerintem!
Párom úgyan úgy fel kellt hozzá sőtt még ha kellett a hásán is altatta a gyermekét!
Párommal beszélgettünk tegnap,hogy a baba hol fog aludni.Külön szobában,vagy velünk?
Azt mondta én fogok aludni külön szobába a babával,ő meg alszik majd az iskolás fiammal.
Én szeretek párommal aludni,nézni este ahogyan elalszik,érezni a teste melegét.
De ha meglesz a baba párom jár dolgozni,nem fogja tudni magát kipihenni,ha a baba sírására éjjel többször is fel fog kellni.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?
Szia. Üdv közöttünk!! Gratulálok a babához :D
Jelentkezz a klubba, és akkor nagyon szívesen felveszünk :D
2014. szeptemberi babák - így keresd a klubbot :D
olyan kérdésem lenne,van e valakinek rózsaszín MAM-os cumija(Ami a 1. kismamacsomagban volt).Szeretném elcserélni,mivel nekem kék van benne.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!Most már véglek itthon vagyok!Olyan hamar eltelnek a napok,egyszer csak azt veszem észre,hogy már este van.
Ti tudjátok már milyen nemű lesz a bábátok?Van már nevetek?
Én Mírát szeretnék Apa Annát,da Anna már van egy pár a családban.A testvér (Máté) is Mírát mondt.
Így Apa le van nálunk szavazva.
Sziasztok!!!:)
Csatlakozom!!! Én szeptember 21.-ére vagyok kiírva a szülinapom szeptember 20.-án lesz...Ettől szebb ajándékot elsem tudok képzelni mint az életem első babája születését! :)
Van már pocitok , mozog már nektek ?? Írjatok,minden érdekel! :)
Sziasztok!
Én kalkulátor szerint október 2-re várom a babámat, de nagyobb esélyt jósolók a szeptembernek, mert a kislányom császárral született és nem hiszem, hogy hagynak majd túlhordani, így ha nem gond, jelentkeztem a klubba is!
Én még csak most leszek 5 hetes kismama, de egyre erősebben jelen vannak a tünetek, és ha most is úgy lesz mint az első babánál, akkor nem fognak kímélni az égiek! :)
sziasztok!
én végleg kiállok a sorból. már esély sincs, tegnap voltam dokinál.
A babaváróknak sok türelmet és kitartást kívánok a következő pár hónapra.
Madine!
sajnálom :(