2014 májusi babák! :) (beszélgetés)
Akit kiléptettem a klubból, de mégis visszajönne, jelentkezzen vissza nyugodtan, újra fölvesszük :)
Csak gondoltam, aki még az idén be se lépett a hoxára, annak a klub se fontos...
Szia Mesike18!
Erdeklödnek,mivel egy napra vagyunk kiirva,hogy neked az genetikai uh-kon nem mondtak-e a babät idösebbnek,nagyobbnak?Elnezest a kerdesert csak itt Svedben nem ugy vizsgälnak mint otthol.
Sziasztok!
Habár én Június 11-re vagyok kiírva,de szeretnék csatlakozni hozzátok,ha nem gond!
Boldog Babavárást mindenkinek!
Szia!
Gyere bátran a klubba, a nevem alatt megtalálod :)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, május 11-re várjuk az első babánkat :)
Kedves Szandra és Zsuzsi! Gyertek bátran az ugyanilyen nevű klubba!
A nevem alatt megtaláljátok!
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni. Harmadikat babánkat várjuk papíron május 17-re. A nemét nem akarjuk megkérdezni. Van két kisfiúnk már. A nagy 6 éves a kicsi 1 éves.
Üdv az újaknak! :)
Bátran csatlakozzatok a zárt klubba is, természetesen azonnal beengedlek titeket! :)
Egyébként talán éppen én voltam, aki hozzád szólt, de most már mindegy :)
Vigyázz magatokra, pihenj sokat!
:)Mit szóljak én máshoz ha hozzám se szólnak?Nem sértődékeny vagyok de a legalapvetőbb dolgot, a köszönést elvárom ha már én megtettem!Egy ember vette a fáradtságot.
Eddig ez minden fórumon,klubbon ment kivéve abban.Semmi gond sincs ezzel.További jó beszélgetést meg összeszokást Nektek!:)
Meg persze Boldog babavárást!
És mégis mit kellett volna hozzád szólni??? Ez nem egy egyszemélyes fórom, mindenki ír mindenkihez! Ha te is hozzászóltál volna a többiek hozzászólásaihoz, akkor talán nagyobb érdeklődést kaptál volna :p
Túl sokan vagyunk, hogy mindenkire külön-külön figyelhessünk, majd később, amikor az ilyen sértődékenyek, mint te, már lemorzsolódtak, akkor lesz csak összeszokott a csapat. Szerintem 3-4 hét alatt nemigazán lehet még közösségről beszélni! Majd ha 2,5-3 éve leszünk együtt, mint a másik klub, amiben vagyok, na, akkor lehet összeszokott csapatról beszélni :)
Boldog babavárást neked is!
annyira még nem szoktunk össze!
nem mindenki teheti meg hogy mindenki hozzászólásához tud írni, én speciel a 20hós kislányom mellett hoxázom!
nem hiszem hogy összeszokottság miatt lenne! de ha te így látod,sajnálom
Üdv mindenkinek! :)
Várunk titeket is a zárt klubba! :)