2014 januári babát várók (beszélgetés)
Sziasztok,
31 éves vagyok, 21 hetes várandós, és január 3. az időpontunk :) Én is jelentkeztem a klubba
Sziasztok!
28 éves vagyok és 17 hetes terhes. Első babámat várom 2014. január 17-re :)
Jelentkeztem is a klubba :)
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék a clubhoz. 2014. február 2-ra vagyok kiírva! Szabad?
Mégegyszer leírom, aki szeretne csatlakozni, az jelentkezzen a klubba.
Ua a címe, mint a fórumnak, és akár nálam is megtaláljátok a klubbot. Ide a fórumra már nem jön senki, a klubban van élet! :))
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok és a klubba, ma vagyok 10+4 hetes, nálunk is első gyermek, és már nagyon vártuk.
Sziasztok!
Én is januárra várom a babámat. Most tartok 10+6-nál. Első babánk lesz, szívesen csatlakoznék a csapatotokhoz!
Gratulálok, és jelentkezz a klubba, nálam megtalálod, a címe 2014 januári babák.
Ott éljük a mindennapjainkat!
Sziasztok!Ez életem első "fórumozása", de úgy látszik, nagyon szimpi Anyukák/leendő Anyukák gyülekeztek össze! :)
28,5 éves vagyok, a kisbaba pedig 9,5 hetes :)
Január 13-án érkezik majd elvileg, első baba.
Szoktatok találkozni is egyébként?
Nagyon gratulálok a kicsi babádhoz!
Nekem az összes létező tünet megvan. Mellfájás, aluszékonyság, fáradtság, hisztik, non-stop hányinger, és hányás.
Mondjuk nekem 2 kicsikém lesz!
Sziasztok!
Jelentkeztem a klubba,remélem beengedtek!35 éves vagyok első babámat várom,és 2014 január 14.-re várom az érkezését!
Sziasztok! Csak bekukkantok, gratula mindenkinek és boldog babavárást!
Idén jan. 19-én született meg a második fiam Márton (eredetileg febr. 12 volt a dátum) 3450 gr. Jövöre már Ti is egy 4 hónapos kisbabában gyönyörködhettek!