2014 februárra kiírt kismamik (beszélgetés)
Sziasztok!Uj vagyok itt,én február 3-ra vagyok kiírva,de volt,hogy január 29-ét dobott ki a gép...
Ki hogyan számítja a terhességi heteket???Menstruáció 1-ő napjátol vagy ahogy ultrahangon megállapítja a doki?Nektek megmozdult már?És milyen érzés,mit éreztek???
Sziasztok! Én február 2re vagyok kiírva. :)
Ti tudjátok már a baba nemét?
Én is február elejére vagyok kiírva!
Megkérdezhetem, hogy nektek milyen méreteket írtak az UH-on? A CRL méretekre lennék kíváncsi?
A Down-kor eredményről mennyi idő után kaptatok sms-t?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék. Februárra várjuk mi is a 3. gyerkőcöt! :-D
Gyertek a klubba:
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok ,febr.5 re vagyok kiírva(persze ez még változhat)!
8 hetes vagyok,ma megyek először a védőnőhöz :)
Hétfőn még nem volt. Akkor voltam 5+5.
Ma megyünk az intézetbe ahol a lombikot csinálták, megnézik hátha van már.
6+1 nem tudom lesz e.
Sziasztok...én is csatlakoznék...váratlanul ért a dolog, mensi elött 3 nappal csak "poénból" megcsinált erös azonnali pozitív teszt. Ikrekkel ne is ijesztgessetek...
Dokinál 4+2 naposan voltam, petezsák már látszott, más még nem, jövö hétre van idöpontom. Február közepét saccolta a doki...
Ikrek lesznek.
Nincs iker.
De én lombikos vagyok.
Szia! Van a családban iker? Örülnél, ha neked is ikreid lennének?
Elég gyanús a dolog... :-D
Sima terhességnél a nemvárt előtti nap halvány pozitív.
Iker terhesség a nemvárt előtt 5nappal erős pozitív.
28napos ciklus.
Nálam így alakultak a tesztek.
Február 22re vagyunk kiírva.
31 napon 2 db erős, minden kétséget kizáró, pozitív tesztem volt. De az előző terhességemnél is ekkorra lett erősen pozitiv. Én nem hiszem, hogy mindenképpen iker terhesség lenne, de ezt ugyis csak az uh tudja eldönteni.
Te hányadik ciklusnapon teszteltél és milyen hosszúak a ciklusaid? Mert ez is számít.
Sziasztok, én is csatlakoznék :)
Február közepére várjuk mi is az első gyermekünket, ma voltunk az első vizsgálaton, méret alapján 5 hét 5 napnál járunk :))
(10x11x16 mm-es petezsák, benne szikhólyag látható).