2013 júliusi babák (beszélgetés)
Bea! Ildi! Hol vagytok!!!???
Szia. Tettem fel képet,ez már lehet hogy babás csík. Az előző havi nem volt az.
Na mi a helyzet?Mostanra már biztosan a tutit mutatja a teszt:)
:) köszi,meglátjuk!!! pár nap múlva tesztelek!
Sovanne, ezt én haloványkának, de látok egy lehelletnyi vonalat. :)
Igen nem adja ki a kép, nagyon nagyon halvány a csík élőben,nem fehér,rózsaszín. A mai is halvány,most várok pár napot és tesztelek utoljára. Az se baj ha nincs,az se ha van :)
Szerintem ez negatív. Semmi elszíneződást nem látok. A fehér csík meg csak szellemcsík.
Köszi,mi is úgy látjuk. Elég muris, mert pici fiam 10. én lesz 3 hónapos:) nagylányom 26 hós:) megírom majd mi lett,ha érdekel :)
Szeintem +, de mindenképpen tesztelj még pár nap múlva. Nálamis ilyen halvány volt anno:)
Senki sehol?
Tettem fel képet a tesztről!
Bea??? Ildi??????
i.Helló! Látom már nem jártok ide,de hátha mégis olvasnátok!
Jol vagyunk, Benedek már lassan 3 hónapos nagyfiú,de nem volt neki elég az anyatej,ezért kap tápszert is. Jókedvű,jóalvó, átalussza 2 hós korától az éjszakákat,amiota megtalálta az ujját és szopizza. Mira imádja,nagyon jó testvér és más gyereknek nem engedi fogdosni a Benit. Védelmezi az öccsét.
Bea veletek mi a helyzet?
Ildikó nálatok vmi újság?
Nekem már megjött szülés után 8 héttel, de most hogy meg kellett volna jönnie,csak egy napig volt pecsételő inkább barnás aztán rózsaszínes vérzésem aztán semmi. Lehet hogy a hormonok miatt van, de vettem tesztet és baromi halvány két csík lett. A férjem nem is látja,de én igen,és a gyerekekkel is így kezdődött. Szóval várok pár napot és újra tesztelek........lehet hogy babás vagyok :) de ezt halkan jegyzem meg.
Nálunk ennyi,írjatok ti is!
Szia. Nem én vagyok de a lányomat én Toldinál szültem és jó fej volt!
sziasztok!
van köztetek olyan, aki 2013.július 28.án (azt hiszem) szült Pesten a Bajcsyba? konkrét személyt keresek. császárral szült, fogadott dokija Toldi doki volt.
kislányát Fanninak hívják.
köszi
Köszi!Aranyos a pici fiad!
Ildi mi újság nálatok?
pacas gratulálok!!!!
2,5 hetes a kisfiam,nem mondom hogy eleinte könnyű volt,de egyre jobban belerázódunk!:)
Biztosan jól fogsz boldogulni. Ne aggódj, belerázódsz! Én kettővel vagyok itthon, az első naptól,megoldható:) lányom két éves, pici fiam egy hónapos.
Szia!Július 30ra vagyok kiírva a kisfiammal.Juniusig dolgoztam,közben megvásárolgattuk a babás dolgokat,megcsináltuk a babaszobát,de most már csak pár apróság van hátra és most úgy tűnik túl sok időm van,sokat gondolok a szülésre,persze félek nem is kicsit.Meg attól is tartok hogy fogok majd boldogulni a picivel.
Sziasztok!Én július végére várom a babámat.Van még itt valaki aki akkor tájt szül?
Szia, én az Uzsokiban fogok szülni, várhatóan július 14-én. :)
Sziasztok! Milyen babakocsit vettetek a babának és hol?
Sziasztok! Kicsit későn csatlakozom, de csak most jártam erre! :) Július 8-ra várjuk a második babánkat, aki kislány lesz! :) Már van egy gyönyörű 18 hós kislányunk! Van egyébként köztetek valaki aki a Dél-pestiben fog szülni?
Sziasztok!
(Egyenlőre) kezdő fotósként ingyen pocakos-újszülött fotózást vállalok. Az eredményt nyersen illetve retusálva természetesen nektek is elküldöm
Fóton lenne a fotózás (Bp-től 5 km-re).
Akit érdekel kérem írjon a kedver@yahoo.com-ra!
Üdv:
Csilla
Sziasztok! Kriszti vagyok és csatlakoznek hozzátok ha lehet. Kislányom Mira 20 hónapos és július 13-ra vagyok kiírva a kisfiunkkal, Benedekkel. Közöttük 23 hónap lesz a korkülönbség.
Mira 4000 grammal és 55 cmrel született természetes úton,remélem az öccse nem lesz ekkora. Igaz lányommal a 42. hetet kezdtük volna.
Gratulálok Cukorka:-) örülök,hogy jól vagytok! puszillak!
Szia!
Én is júli. 30.-ra vagyok kiírva! :D
18 hetes uh.-n fiút mutatott!
Szia!De jó nektek ti már tudjátok!Mi is kislányt szeretnénk,Fanni lenne a neve,de ha kisfiú,neki is fogunk örülni,akkor Máté lesz a neve!!Már nagyon várom,hogy lássam a kis arcát!Ti mennyi idősek vagytok?Szokott égni a gyomrod?
Nálunk kislány lesz, Kíra lesz a neve :-) . Már nagyon izgatott vagyok :-)
Sziasztok!Mi 22hetesek vagyunk,még nem tudjuk,hogy fiú vagy lány,mert a fenekét mutatta meg:))!Csatlakozhatom hozzátok?Július30-ra vagyok kiírva!!
További ajánlott fórumok: